Életmód váltás, testi, lelki problémákkal. Lehetséges?
Sohasem voltam sovány, de mivel nagyjából kiegyensúlyozott volt az étkezésem, és aktív az életmódom, nem voltak súlyproblémáim.
Viszont amikor győzött a depresszió, minden felborult.
A gyógyszer amit kaptam két hét alatt feldobott 20 kilót, majd az hogy fél éve nem mentem ki a lakásból, és banánon , instant krumplipürén és instant tésztán kívül mást nem nagyon eszek, ezekből viszont eleget, mellette 0 mozgás, így már 40 kg pluszban vagyok.
A sport sosem volt része az életemnek,mert születésemtől fogva erősen asztmás vagyok.
Most viszont már kicsit jobban érzem magam, a hízásért részben felelős gyógyszert lecserélte az orvosom, és amit most szedek hatásosnak is tűnik, uh egy picit kezdek visszatérni a földre.
Kérlek titeket aki tud segítsen bármilyen ötlettel
Tüdőkímélő, házon belül végezhető edzés programmal, és valami egyszerű és egészséges étrenddel (ha létezik ilyen).
172 cm vagyok, 97 kg, 30 éves, nő
Minden kedves és támogató tanácsot, hozzászólást köszönök szépen.
nem "nőciskedés", a lelki betegségem egyik tünete, a fülem belevérzik, ha valaki megkérdezi mennyi tejet kérek a kávéba... pedig legalább ennyit el kellene tudnom dönteni, ha egészséges lennék
de lehet, hogy igazad van, rosszul mértem fel ennek az oldalnak a működését, ha az orvos is meg a gugli is a barátom vagy fizethetek szakembernek, aki ugye házhoz jön, mert a házat nagyon nehezen hagyom el. akkor butaság itt kérdezni. külön köszönöm a kíméletességet és a kedvességet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!