Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Biztonságos így gyermeket...

Biztonságos így gyermeket vállalni a jövőben? (gyógyszeres kérdés)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A párom hosszú évek óta szed antidepresszánst és nyugtatót is(Frontin), szorongásra, pánikra, depresszióra. Egyrészt szeretném leszoktatni, de ez nem könnyű. Másrészt ha babát szeretnénk, lehet hatása a gyerekre a gyógyszereinek? Mennyi idő kell míg ez úgymond kiürül a szervezetből? Volt már valaki ilyen helyzetben? Egészséges babát szeretnék és félek.

2019. márc. 17. 15:44
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a normalis valaszokat! :)
2019. márc. 17. 17:57
 12/20 anonim ***** válasza:
37%
Nem lesz hatással a babára. Az én férjem is szed antidepresszánst, volt mikor nyugtatót is szedett. 3 gyerekünk van, mind egészségesek.
2019. márc. 17. 19:18
 13/20 anonim ***** válasza:
69%
Kettő pszichésen labilis ember fog gyereket vállalni??? NEEEE
2019. márc. 17. 20:53
 14/20 A kérdező kommentje:
13-as,labilis az aki igy all hozza :D egyebkent szerintem a romakhoz is menjel plakatokkal tuntetni, mert ok meg a nyomorba szulnek. Az sokkal rosszabb. Na csokoltatlak :D
2019. márc. 18. 01:02
 15/20 anonim ***** válasza:
79%

Igen az. És nem valószínű, hogy könnten össze is jön az a baba, mivel a (benzodilazepilek) rivotril hatóanyaga, erös nyugtatónak számít, ami a spermiumokra is hatással van.

Egyébként meg, komolyan meg kellene fontolni, hogy ti ketten gyereket vàllaljatok,e. Szerintem ne!

2019. márc. 18. 02:06
 16/20 anonim ***** válasza:
44%
Évek óta panikbeteg nő vagyok,gyógyszert is szedek rá. Amikor felötlött a babatéma,egyből a pszichiáterhez fordultam,hogy mit lehet ill. nem lehet szedni a terhesség alatt. Gyógyszert váltottam,most vagyok 35 hetes kismama. Aki azt írja,hogy "labilis" az aki ilyesfajta mentális betegségben szenved, annak fogalma sincs róla miről beszél. Nekem van,és köszönöm szépen a sorstársaim nevében, nem vagyunk bolondok 😁
2019. márc. 18. 14:49
 17/20 anonim ***** válasza:
56%
Majd amikor az ilyen nem beszámítható labili emberekékre rátör a szülés utáni, és egyéb depresszió, kiderűlt az is, hogy apuka egy hülye barom, a nö még ki akarja nyírni magát, még a gyerekét is, mert sok ilyen van, itt is sok ilyenröl olvasni, még sok ilyen személyt ismerek, na majd akkor mondjátok, hogy ërmese ezeknek gyereket vállalni
2019. márc. 18. 14:53
 18/20 anonim ***** válasza:
53%

A kérdező pánikbeteg! Annak köze nincsen a depresszióhoz!

Én is pánikbeteg vagyok (soha nem szedtem gyógyszert) és többek között ezért titkolom,mert ilyen korlátolt felfogásúak az emberek.

Rengeteg tragédiát meg lehetett volna a múltban előzni ,és a jövőben is,ha sokkal emberségesebben és megértőbben állnánk az embertársainkhoz.Ez pont olyan mint a cukorbetegség...van akinek csak egy kis "diéta" kell,másnak gyógyszeres kezelés,de teljes értékű életet lehet vele élni.

És minden 3. embernek van valamilyen mentális gondja (na meg gyereke is)

2019. márc. 18. 15:35
 19/20 anonim ***** válasza:
64%

A diabétesz, teljesen más kategória. Rossz a példa. Pszichés en beteg, labilis embereknek nem szabad a gyerekét vállalni, föleg aki rivotril szed rá. Nekünk van egy ilyen pánikbeteg, labilis ismerösünk, akinek frontin, rivotril mellett két gyereket van, és még mindíg szednie kell. Tök hülye, a gyerekei is betegek.

Persze ez nem azt jelenti, hogy mindenki az.

Lényeg, ne vállaljon gyereket, és a kisebbségi nyomorkodók se vállaljanak! Komolyan, én ezt is papírhoz kötném, akkor Talán nem születne anni sérült, viselkedészavaros gyerek! De persze mindenki azt csinál, amit akar sajnos.

2019. márc. 18. 16:18
 20/20 anonim ***** válasza:
Én így nem vállalnèk gyereket. Bántás nélkül. Egy gyerek, egy pszichèsen egészséges embernek és elég nagy falat. Akárki akármit mond. Én inkább élnèk a párommal kettesben boldogan.
2019. márc. 21. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!