Művi meddővététel után lett valaki terhes?
Nemsokára a 3. babámat fogom szülni. Úgy döntöttünk a férjemmel, hogy kérjük a művi meddővétételt, hiszen azért az egy elég megbízható fogamzásgátlás.
Mégis hallottam a kórházban rémtörténeteket, hogy valaki így is teherbe esett, amivel elkötnek, az is felszívódhat, feloldódhat, szóval nagy dilemmában vagyok, hogy akkor csináltassam-e, vagy sem. Hiszen akkor nyilván már nem védekeznénk másképp, de azt sem szeretném, ha pár év múlva ismét várandós lennék... Kinek mi a tapasztalata ezzel kapcsolatban? Köszönöm.
Nem sok nőt ismerek, akinek volt, de olyat egyet se, aki terhes lett mellette.
Én is megcsináltattam (3. gyerek, császármetszés alatt, fel is ajánlotta a doki, úgyhogy nekem ingyen volt.)
Azért döntöttünk így, mert biztosan nem akarunk többet, és ennél biztosabb fogamzásgátló módszer nincs. Ráadásul nincs semmilyen mellékhatása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!