2 teszt tévedhet? Vagy már előbb teherbe eshettem?
Figyelt kérdés
nov.9.én kellett volna megjönnie,votam uh. akkor az uh nem mutatott semmit. 1 napra meg volt. Viszont hétfőn délután, és kedden reggel is pozitív lett a teszt!2007. dec. 5. 19:00
1/4 anonim válasza:
Akkor nincs mese,baba van!Biztos korai volt még az Uh.Két teszt nem nagyon tévedhet főleg nem pozitív irányban.Gratula a babyhez!
2/4 anonim válasza:
Igen, nagyon valószínű, hogy terhes vagy, még korai volt az uh.
Gratula.-)
3/4 anonim válasza:
Gratulálok, az uh sem tévedett, csak még korán volt. Több tesztet már ne csinálj... :-)))
4/4 anonim válasza:
nem igazan ertem mikor voltal uh-n?es ezen a hetfon lett a teszt pozitiv?teherbe eshettel az uh utan is,mert a teszt a hcg-t mutatja ki ami a 20 u/l szintet kb 10 12 nappal a megtermekenyules utan eri el,es aztan kb 2,5 naponta megduplazodik,egyebkent aalpozitiv eredmenyt adhat teszt ezt ha visszaolvasol mar tobbszor tobben is leirtuk.a keresoben is talalsz leirast alpozitiv tesztekrol,az uh pedig nem teved mert ha a magzatot nem is latni csk 6 hetesen a petezsak mar elobb is lathato.szerintem ha tuneteid is vannak a teszt is pozitiv kerj egy uj uh-t mert akkor tuti hogy azutan estel teherbe miutan megneztek,esetleg rendkivuli peteeresedkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!