Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyire gyakori hogy a...

Mennyire gyakori hogy a teherhesseg elején ugyan úgy menstruáció van?

Figyelt kérdés
2019. márc. 4. 23:53
 1/8 anonim ***** válasza:
Semennyire.
2019. márc. 5. 00:16
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát több olyan ismerősöm is van akinek a terhesség 1-2honapjan ugyan úgy vérzése volt.
2019. márc. 5. 00:17
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Semennyire. Terhesség esetén nincs menstruáció. Menstruáció akkor jelentkezik ha nincs megtermékenyült petesejt ezért leválik a méhnyálkahártya. Legalábbis a menstruáció fogalma ezt jelenti, tehát ha a terhesség létrejön, akkor menstruáció nem jelentkezik.

Vérzés előfordulhat, de az minden esetben kóros és kezelés nélkül vetéléshez vezet a legtöbb esetben.

2019. márc. 5. 02:30
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
A terhesseg alatti verzes az semmikep sem menstruacio, ugyan ugy nem verezhetsz mint akkor. Valami mas oka van a verzesnek amit kezelni kell, hematoma, alacsony progreszteron szint, stb...
2019. márc. 5. 05:17
 5/8 anonim ***** válasza:
76%
A nevén lehet vitatkozni, de tény, hogy vannak olyanok, akiknek nem kis mennyiségű vérzése van az elején, hanem pont annyi, mintha menstruálnának. Azt nem hiszem, hogy meg van címkézve a vércsepp, hogy ez menstruáció az meg nem, teljesen mindegy. Amúgy olyat is hallottam már, hogy valakinél a jobb oldalon tapadt meg, a bal oldalmeg levált, így az első hónapban még volt menstruációja. És az a fentiek szerint is az.
2019. márc. 5. 07:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó, nekem a bal oldalon tapadt meg, de attól még a hormonjaim jól működtek és ezért nem vált le a nyálkahártyám a jobb oldalon sem. Ez haematoma és nem menstruáció. Simán kimossa a fejlődő embriót is. Szóval vitatkozhatsz a nevén, de akkor sem normális jelenség.
2019. márc. 5. 08:24
 7/8 anonim ***** válasza:
Szóval nem mondtam, h normális, csak h ilyen van, meg hogy a nevén felesleges lovagolni. Vérzés vérzés.
2019. márc. 5. 08:47
 8/8 anonim ***** válasza:
65%

Jahj ugyan már. Ezen az oldalon érdekes módon mindenki csak és kizárólag menstruáció alatt esett teherbe, természetesen dupla védekezés mellett és még menstruált is végig a terhesség alatt. Hát persze.

3 éve dolgozom szülészet-nőgyógyászaton, de érdekes módon a valóságban még egy olyan nővel sem találkoztam, akinek normál menstruációs vérzése lett volna terhesség alatt éppen pont akkor, mikor amúgy is menstruált volna. Ha valakinek vérzése volt, az vagy hematóma, vagy vetélés, esetleg méhen kívüli miatt volt.

Azok szoktak még erre a "de hát én menstruáltam" szövegre játszani, akiknek 13 hetesen jut eszükbe, hogy nem is akarnak gyereket, de addig valahogy nem értek rá orvoshoz menni.

2019. márc. 5. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!