A menstruáció alatt fogant baba rizikósab hogy meg marad? Vagy ugyan olyan esélyekkel lehet számolni mint közép időben?
Jó rendben el fogom végezni az írás tanfolyamot feltétlenül.
Kisebb gondom nagyobb annál hogy az írásomat ba*******d ha nem tetszik az írás lépj tovább ne legyél tanár nő!!
Akarod hogy megmaradjon vagy nem?
Szerintem ha már megfogant és maradni akar maradni fog. A teherbe esésre kisebb az esély de ugye ő már megfogant.
Persze hogy akarom hogy meg maradjon a baba. Az igazság az hogy esttem már teherbe menstruáció alatt tíz évvel ezelőtt és sajnos a magzat fel szívodott.
Ezért raktam fel a kérdést hogy információhoz jussak, akik menstruáció alatt teherbe estek mennyivel rizikósab?
2. Válaszoló vagyok.
Hát figyi. Szerintem ez nem befolyásolja hogy mikor fogant. Ha peteéréskor fogan is felszívódhat rengeteg esetben előfordul. Bizakodj hogy megmarad. Az enyém peteérés után fogant. Most vagyok 7 hetes, semmi sem biztos de én is bizakodom. Kitartás, és ne idegeskedj az csak árt neki is és neked is. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!