10 napos késés után is negatív teszt. Lehetséges ez?
Figyelt kérdés
Se cisztám se más nőgyógyászati problémám nem volt eddig. Hányinger és szédülés egyedüli tünetek.... Viszont 1 éve tervezzük a babyt.. Csütörtökön megyek nőgyógyászhoz, de szerettem volna tudni, hogy mással is előfordult e már hasonló eset. Köszönöm a segítséget2015. okt. 27. 13:14
1/2 anonim válasza:
Igen, a terhességen kívül sok minden okozhat vérzéskimaradást. Nekem egyszer 3 hetet késett. Kiderült, hogy egyszerűen a soros petefészkem abban a hónapban nem működött, ennyi. Semmi szervi baj, csak a soros szerv elbambult és 3 hét késéssel kapott észbe.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm :((( Én még azért nagyon bizíkodok..... eddig nem foglalkoztam a dologgal.... de ami még hozzá tartozik, hogy 1 héten keresztöl menstruációs görcseim voltak és szurkált a hüvelyem.. ezt sajnos megint csak nem tudom mire vélni.. olvastam nagyon sok hasonló esetet, akinek 2 3 hét csúszás után vált pozitívvá a teszt.. Ez mitől lehet??
2015. okt. 27. 13:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!