Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van aki március első hetére...

Van aki március első hetére "nemvárja"?

Figyelt kérdés
6.-7.-8. körül kellene megjönnie. Nagyon elkaptuk a peteérést, ezért kíváncsi vagyok az eredményre. Első próbálkozós hónap, viszont nem az első baba. Próbálom elterelni afigyelmemet, de nem könnyű, izgatott vagyok, valahogy azt érzem, sikerült. Tesztet csak egy hét múlva csinálnék (korábbi tapasztalataim alapján, első babára 5 hónapot vártunk, amikor összejött, sem mutatta a teszt az elmaradt mensi napján, csak jóval később. ) Ha hasonló helyzetben vagytok, gyertek, és drukkoljunk egymásnak! :)

2019. márc. 4. 14:25
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Ez szuper!!!! Gratulálok! 😊😊😊 tölts fel képet! 😊 jól esik látni a pozi teszteket 😊
2019. márc. 12. 15:37
 52/58 anonim ***** válasza:
Gratulálok!
2019. márc. 13. 13:35
 53/58 anonim ***** válasza:
Hogy vagytok, lányok?
2019. márc. 23. 10:46
 54/58 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Nekem múlt hónapban sajnos megjött, és a párom annyira csalódott volt, hogy bár híve nem vagyok, de elöretervezetten most kétnaponta együtt vagyunk. Ovulációm vasárnap volt, éreztem is, bizakodom. Még a héteb együtt leszünk igy kétnaponta, aztán meglátjuk. Két hét mulva vasárnapra nem várom, aznap van a párom születésnapja 🙂

Akiknek sikerült a baba szívből gratulálok! Többiek, ti hogy vagytok?

K.

2019. márc. 26. 23:01
 55/58 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Mi is 2 naponta vagyunk együtt a 10. naptól, a FF behúzta az ovut 24-re (17. Nap).. azon a napon nem voltunk együtt csak előtte és utána napon. Majd meglátjuk 😊

D.

2019. márc. 27. 09:50
 56/58 anonim ***** válasza:
Összejött azóta valakinek a baba?
2019. ápr. 13. 13:32
 57/58 anonim ***** válasza:

Nekem úgy tűnik meg ovum se volt... most jarok a 36. Napon és semmi... többiek?

D.

2019. ápr. 14. 10:57
 58/58 anonim ***** válasza:
Nekem azóta pozitív lett a tesztem. Szerdán megyek orvoshoz.
2019. ápr. 15. 16:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!