Van aki március első hetére "nemvárja"?
Hát most nem tudom, mit gondoljak. 7-es vagyok. Elnézést, ha valakit terhelek a bajaimmal, de jólesik kiírni magamból.
Ugye írtam, hogy mi már elég régóta próbálkozunk a második babával, épp egy endokrinológiai vizsgálatsorozat közepén vagyok. Amiatt lett volna holnap reggelre labor időpontom, amit a menstruáció 3-5. napján kell megcsinálni. Szerdán kellett volna megjönnie, de azóta se semmi, úgyhogy azt lemondtam. Teszt egyelőre negatív, a keddin volt egy baromi halvány csík, de semmi több.
Ma ennek a vizsgálatsornak a másik részén voltam, hasi meg pajzsmirigy UHn, és találtak egy kb 4 centis göböt a pajzsmirigyemben. Majd ezzel megyek vissza az endokrinológushoz. De azért kicsit megijedtem, mégiscsak egy daganat, akármi is.
Aztán hazafelé kis híján elájultam a villamoson, le kellett szállnom, leülni, ittam vizet, kávét, aztán már haza tudtam indulni, de vagy egy fél óráig káprázott a szemem. Nem gondolom, hogy terhestünet, inkább sokkolt az info, meg ugye a hasi UH miatt egész nap nem ettem, és nem ittam kávét se.
Mit gondoltok? Képzelődöm?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!