Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van aki március első hetére...

Van aki március első hetére "nemvárja"?

Figyelt kérdés
6.-7.-8. körül kellene megjönnie. Nagyon elkaptuk a peteérést, ezért kíváncsi vagyok az eredményre. Első próbálkozós hónap, viszont nem az első baba. Próbálom elterelni afigyelmemet, de nem könnyű, izgatott vagyok, valahogy azt érzem, sikerült. Tesztet csak egy hét múlva csinálnék (korábbi tapasztalataim alapján, első babára 5 hónapot vártunk, amikor összejött, sem mutatta a teszt az elmaradt mensi napján, csak jóval később. ) Ha hasonló helyzetben vagytok, gyertek, és drukkoljunk egymásnak! :)

2019. márc. 4. 14:25
1 2 3 4 5 6
 31/58 A kérdező kommentje:
Ez jó előjel, ilyen maszat lehet mensi helyett, korai terhességnél, többen is írtak hasonlót.
2019. márc. 7. 15:35
 32/58 anonim ***** válasza:

Hát most nem tudom, mit gondoljak. 7-es vagyok. Elnézést, ha valakit terhelek a bajaimmal, de jólesik kiírni magamból.

Ugye írtam, hogy mi már elég régóta próbálkozunk a második babával, épp egy endokrinológiai vizsgálatsorozat közepén vagyok. Amiatt lett volna holnap reggelre labor időpontom, amit a menstruáció 3-5. napján kell megcsinálni. Szerdán kellett volna megjönnie, de azóta se semmi, úgyhogy azt lemondtam. Teszt egyelőre negatív, a keddin volt egy baromi halvány csík, de semmi több.

Ma ennek a vizsgálatsornak a másik részén voltam, hasi meg pajzsmirigy UHn, és találtak egy kb 4 centis göböt a pajzsmirigyemben. Majd ezzel megyek vissza az endokrinológushoz. De azért kicsit megijedtem, mégiscsak egy daganat, akármi is.

Aztán hazafelé kis híján elájultam a villamoson, le kellett szállnom, leülni, ittam vizet, kávét, aztán már haza tudtam indulni, de vagy egy fél óráig káprázott a szemem. Nem gondolom, hogy terhestünet, inkább sokkolt az info, meg ugye a hasi UH miatt egész nap nem ettem, és nem ittam kávét se.

2019. márc. 7. 18:37
 33/58 anonim ***** válasza:
#25 megjött. majd legközelebb 😊
2019. márc. 8. 06:40
 34/58 anonim ***** válasza:

Mit gondoltok? Képzelődöm?

[link]

2019. márc. 8. 07:27
 35/58 anonim ***** válasza:
Nem jó a link!
2019. márc. 8. 07:40
 36/58 anonim ***** válasza:
Bocs, rossz link, remélem ez jó lesz: [link]
2019. márc. 8. 07:55
 37/58 anonim ***** válasza:
Én latok egy halovány csíkot, pedig nem vagyok egy sas szem 🥰 halkan gratulálok 🤗
2019. márc. 8. 12:56
 38/58 anonim ***** válasza:
Köszi :) meglátjuk holnap, remélem nem kell már annyira keresgélni. :) Maga a csoda lenne így két év után.
2019. márc. 8. 13:20
 39/58 anonim ***** válasza:
Töltsd fel holnap is! 😊
2019. márc. 8. 13:55
 40/58 A kérdező kommentje:
36-os válaszoló, ott a csík és hidd el, annyira nem is halvány! Nekem szerintem ennél halványabb volt az első pozi tesztem a kislányommal. Halkan gratulálok! És nagyon örülök! Remélem jönnek a jóhírek szépen, sorban! Nálam még semmi...
2019. márc. 8. 15:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!