6.-7.-8. körül kellene megjönnie. Nagyon elkaptuk a peteérést, ezért kíváncsi vagyok az eredményre. Első próbálkozós hónap, viszont nem az első baba. Próbálom elterelni afigyelmemet, de nem könnyű, izgatott vagyok, valahogy azt érzem, sikerült. Tesztet csak egy hét múlva csinálnék (korábbi tapasztalataim alapján, első babára 5 hónapot vártunk, amikor összejött, sem mutatta a teszt az elmaradt mensi napján, csak jóval később. ) Ha hasonló helyzetben vagytok, gyertek, és drukkoljunk egymásnak! :)
A ma reggeli teszten nem látok halvány csíkot sem :'(
2019. márc. 6. 07:00
22/58 anonim válasza:
Milyen teszted van? Melyik nap is kellene megjönnie. Még van remény,ha nem jött meg.
2019. márc. 6. 09:48
23/58 anonim válasza:
Persze van valamennyi remény, mára vártam, csak már kicsit feladtam a dolgot, elfáradtam. De nem jött még meg, addig lehet reménykedni. Facelle teszt volt ez is.
Most pihenek pár napot, aztán ha hétvégéig nem jön meg, akkor tesztelek megint.
2019. márc. 6. 10:44
24/58 anonim válasza:
Sziasztok! Én mára nem vártam, eddig nem is jött meg. Van egy 17hós kislányunk, ö első próbálkozásra sikerült. Kistesó projejt van, első próbálkozós hónapunk. Ovu elött 3 nappal és ovu napján voltunk együtt, nem tervezgettünk, így alakult. Még nem teszteltem, pre-s tüneteim vannak amik mindig jellemzőek.. fáj, feszül a mellem, mindig menszesz elött egy nappal abbamarad, ma még fáj, szóval várok még 2-3napot. Ha nem jön meg hétvégén tesztelek.
Sok sikert mindenkinek!
K.
2019. márc. 6. 14:28
25/58 anonim válasza:
Drukkolok K 😊
2019. márc. 6. 14:37
26/58 anonim válasza:
Köszi!én is mindenkinek! Legyen sok sok novemberi baba!igazi vérbeli skorpiók 🙂 (én is az vagyok, imádnám ha a babánk is az lenne 😁 )
2019. márc. 6. 14:49
27/58 A kérdező kommentje:
Szép reggelt! Elkövettem egy hibát, nem bírtam magammal és teszteltem... Teljesen negatív. Még egy pici halovány árnyék sincs a második csík helyén. Nem volt értelme korán tesztelni, mert így nem lehet lezárni a dolgot, hiszen nem biztos, hogy valóban negatív, még később változhat a helyzet (18. napon volt ovum, beágyazódás után 1-2 nappal lehetek (ha sikerült). Így ott a remény még, aztán lehet csalódás lesz belőle. Hüle voltam!!!! Nem bírok várni, pedig megfogadtam!
2019. márc. 7. 07:11
28/58 anonim válasza:
Áh, ne hibáztasd magad, én se bírtam, és csináltam ma reggel is tesztet,de az is negatív. Mondjuk továbbra sem jött meg. Az kicsit még tartja bennem a lelket, h anno a fiammal is csak nagyon későn mutatta ki a teszt, másfél hét késés után, akkor is csak időn túl.
2019. márc. 7. 07:19
29/58 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kedves vagy! Igen, nálunk is így volt, kb egy hét késés után lett halovány csíkocska. De van, akinek meg olyan hamar kimutatja... Drukkolok Nektek! Ha valakinek van már jó híre, írjátok meg! :)
2019. márc. 7. 08:09
30/58 anonim válasza:
Tegnap este nagyon minimális barnás maszatom volt, kb 1-2cm a tisztaságin. Azóta se semmi. Én tegnapra nem vártam, ezt a maszatot most nem tudom hova tenni. Menszesz elött szokotz ilyen lenni de nem ilyen kevés, hanem több és rá fél napra megjön rendesen. Még holnapig várok, ga addig se semmi akkor szombat lesz a teszt napja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!