Utolsó mensi első napja Március 24. Alhasi fájdalmak és ma meg fehér, de nem túl sűrű folyás. Mi ez? Beágyazódás? Vagy mi lehet?
Figyelt kérdés
Lindynette 20-at szedtem,de már kb egy hónapja nem szedem.
Elvileg,ha 28 napos a ciklusom,mint bogyó mellett,akkor a nem várt napja Április 21.
Ha volt ovum,mi pont voltunk együtt.
Nem védekeztünk,akarunk babát!
Sokan írjátok,h bogyó után elég nagy az esély a fogantatásra..
Igaz ez?
2013. ápr. 10. 12:11
1/3 anonim válasza:
Hát az is lehetséges, hogy peteérés miatt fáj a hasad és van folyásod. Ha 28 napos a ciklusod, akkor a hétvégekörül kellet hogy legyen peteérésed. Ha ez így volt és megtermékenyítődött, akkor azt most még biztosan nem érzed, mivel 7-14 nap kell a beágyazódáshoz. Szerintem inkább a peteérés lehet, vagy valami más, de ne legyen igazam! Hajrá! Nemvárt napján csinálj tesztet! Hátha! De én úgy tudom, hogy ha abbahagyod a tanit, nem sikerül könnyebben!
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi!
Elég sokat olvastam itt,h a tabi után egyből sikerülhet.
Persze nem élem bele magam,de jó lenne!
4-5 napja kis görcseim vannak időnként.
2013. ápr. 10. 15:10
3/3 anonim válasza:
Szia, szerintem ovu lehetett, kb most jött el az ideje a beágyazódásnak ma-holnap. Nekem is márc 24 volt a ciklus kezdőnapom (bár nekem 30 napos a ciklusom) én is most várakozok, és figyelem a jeleket. Ha gondolod, gyere a ciklus.hu-ra a a "Próbálok teherbe esni" topikon belül a "nehezen telnek a napok... 2" fórumba :) Mi ott tanácskozunk és segítünk egymásnak ahogy tudunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!