Beállíthatta a ciklusomat? Tapasztalat? Kb másfél hónapja szedem a Multi Maca-t és egyéb Forever-es termékeket mert ajánlották.
Sziatok!
Én mr a végén járok a menzi nek de még mindig csak 36,7-re ment vissza. Szerintetek ez elég? előtte 37,1 körül volt. Először 36,9 majd 36,7-lett. AZóta is enniy. Remélem nem sok ez.
zsuzsi
Évi! A hőgörbéd miatt ne izgulj, teljesen jó, vagyis: a peteérésed, jobban mondva a tüszőrepedés a 13., utolsó alacsony hőmérsékletű napon volt. Én szakkönyvben olvastam utána a dolgoknak és ott azt írták, hogy a hőnek legalább 5 napig ezek után 0,2 fokkal kell magasabbnak lennie ahhoz, hogy tényleges peteérésről, majd ovulációról beszélhessünk. Mivel nálad ez megvolt, nincs miért izgulnod.
Nekem volt olyan, hogy a ciklus második felében (kb. a 24. napon) egyik napról a másikra 0,4 fokkal volt kevesebb hőm, majd visszament. Erre a dokim azt mondta, hogy ez is teljesen normális, egy fárasztóbb nap is okozhatta.
Igazából pontosan tudom, hogy mindannyian miről beszéltek, megértem az aggódásotokat, velem is ez volt. Mikor már teljesen kivoltam, dokit váltottam, akinek megmutattam a hőgörbéimet 3 hónapra visszamenőleg és ő megnyugtatott, hogy a vetélés ellenére minden oké. Ekkor nagy kő esett le a szívemről, abbahagytam a hőmérőzést, tea iszogatást, figyelgetést, csak az ovu tesztre hagyatkoztam és teljesen kikapcsolódtam. Ennek a ciklusnak a végén lett pozitív a tesztem...
Valami hasonlót ajánlanék Nektek is, persze mindenkinek azt, amit meg tud valósítani. A baba biztosan jönni fog, hisz ha jól emlékszem, már mindenkinek sikerült teherbe esnie, csak sajnos többségünk pár hét után el is veszítette. :(
Évi kérdésére visszatérve: én nem álmodtam meg babát, csak a hirtelen fellépő tünetekből (hányinger, émelygés, sok folyás) következtettem arra, hogy most sikerült.
Mindenesetre ne adjátok fel, vagyis inkább fel a fejjel, biztosan sikerülni fog!
Szép estét,
Ági
Sziasztok!
Ági anniyra jó ezek olvasni. Én még elégg pozitívan állok a dologhoz, azt hiszem nem is görcsöltem még rá, de valahogy ebből tudok igazán erőt meríteni. SZóval köszi a bíztatást.
Mi az az ovulációs teszt egészen pontosan? itt olvastam már mikroszkópról meg tezstől. A kettő gondolom nem ugyan az.
Vigyázz magadra, s reméljük szépen lassan csak kismamik fognak itt "beszélgetni".
Sziasztok:
zsuzsi
SZiasztok! Hazaértem... Szóval. Reggel csalódottan néztem a hőmérőt, hogy ennyit esett. De a cicim fáj, azaz a mellbimbim és olyan furi. Egész nap éreztem hogy szúr puffad a hasam, a derekam majd leszakadt. A folyásom most sok volt (naponta változott), fehér és nyúlós, hol krémesebb. De nem áttetsző. Nem tudom ezek után lehet-e baba... Végül is sokaknak nem vált be a hőmérőzés. De majd kiderül pár napon belül mert még nem jött meg. Talán reggel.
Gina! Persze hogy segítünk kideríteni hogy mikor van pé-d és ne aggódj, tuti össze fog most jönni a baba!!!! Mármint amikor itt lesz a párod! :) Főleg hogy az ő kisfickói is alig várják már a dolgot, így sokkal fürgébbek, erősebbek lesznek hisz sokat nem voltatok együtt. :)
Ági! Nagyon jó olvasni amit írsz! Neked milyen folyásod is volt? (nehéz lenne most visszaolvasni) Jaj, annyira örülök Neked és az ikreknek!!! :D:D
Zsuzsi! Ebben a hónapban ismét hajrázunk! :) Új hónap frissebb peték :):) Én is így vagyok ezzel.
Jóccakát! Reggel jelentkezem!
Évi
Szia Évi, jót nevettem az írományodon, hogy a férjem kisfickói fürgébbek. :))) Elképzeltem, ahogy alig várják, hogy " legyen valami"!! Remélem ügyesek lesznek tényleg, nagyon bízom magunkban. Köszönöm, hogy segítetek, rámfér.
Ági gondolom mindegy hogy milyen nemű babáitok lesznek,de azért biztos van egy érzés, hogy melyiket kicsit jobban. Nekem így látatlanban van egy megérzésem, majd leírom, hogy szerintem milyen neműek lesznek.
Mi az elsőnél nagyon kislányt akartunk, a másodiknál is, és most harmadikra is én jobban azt szeretnék a férjem viszont nagyon kisfiút. Hát majd meglátjuk , bárcsak már ezt is tudnám. Bár nem érdemes siettetni az időt. Amikor babás voltam alig vártam a poz. tesztet,aztán a 12 hetes uh-t, aztán a 20 hetes uh-t , aztán a 4 dimenzióst.Aztán röpültek a hetek, a végén alig vártam, hogy meglegyen, aztán mikor megszületett jöttem csak rá, hogy jobban kellett volna élveznem minden pillanatát. Nem pedig siettetni az időt. Hála szerencsés terhességeim is voltak, semmi panasz,semmi rosszullét. DE ilyenkor mindegy is, mert nem számít, ha baba miatt van. Szóval azt tanácsolom, hogy te is élvezd minden pillanatát, mert nagyon jó és elröppen!!! Én most még a teszteléssel is így vagyok , hogy alig várom hogy lássam azt a két csíkot, mert az is egy akkora boldogság és nekem valószínű, hogy az utolsó lesz az életemben és élvezni akarom még azt a pillanatot is, mert az is csak egy pillanat lesz.Meg ahogy elmondom majd a férjemnek, a családnak, a gyerekeimnek. Ezek mind olyan dolgok, amiknek hatalmas a varázsuk és minden egyes ilyen dolgot élvezni akarok igazán. Mert mi 3 babát terveztünk! Ne nézzetek hülyének, de annyira imádok a terhességre készülni, terhesnek lenni, babázni, hogy belőlem ezt hozza ki! Puszi mégegyszer mindenkinek, jó éjszakát!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!