Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beállíthatta a ciklusomat?...

Beállíthatta a ciklusomat? Tapasztalat? Kb másfél hónapja szedem a Multi Maca-t és egyéb Forever-es termékeket mert ajánlották.

Figyelt kérdés
Kb másfél hónapja szedem a Multi Maca-t és egyéb Forever-es termékeket mert ajánlották. A vérzésem sem volt rendes és a ciklusom sem. A mostani vérzésem normális volt. Volt már hogy valakinek beállította a ciklusait normális 28 napra? Mert a pé-met a 14.nap éreztem. Most mikorra várjam a menzit? Ha 28 nap lenne akkor ma-holnap nem kéne megjönnie.
2008. nov. 9. 16:42
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/201 anonim ***** válasza:

Szia!

De siess mert nekem 10-kor el kell mennem és nagyon kíváncsi vgayok:)

puszi

2008. nov. 20. 08:40
 92/201 anonim ***** válasza:

Jó reggelt csajok! Évi már alig várom, hogy mi lett az eredmény. Nagyon , de nagyon szorítok érted!

Én most vagyok a 11. napon és 36,7 a hőm, úgyhogy szerintem nekem se volt pé-m. De én meg valahogy tök félek, hogy nem is lesz. Ha fenn marad igy a hőm, nem esik majd le, akkor nem is lesz pé-m, ugye? Mennyit kell esnie? És csak egyetlen egy napra esik le? Júj, de kiváncsi vagyok. Meg hogy mi érzek olyankor. Ez a krémes, vagy inkább ragacsos tojásfehérjeszerű váladék megelőzi a pé-t, igaz? Mert nekem ilyen már van! A derekam meg rájöttem, hogy a gerincsérvem miatt fáj, mert sokat cipelgettem a kislányomat!

Na majd írj Évi, már nagyon izgulok, ki se lépek addig. Remélem nincs messze a gyógyszertár. Puszi

2008. nov. 20. 09:15
 93/201 A kérdező kommentje:

Sziasztok. Negatív lett sajna. Gabrielt és discolort vettem, így már biztos. Volt rajtuk valami, de biztos csak a helye. Alig látható, pedig gúvadt a szemem. Ha baba lenne már jól kéne mutatnia. Így várom hogy megjöjjön és új hónap új remények. Így pont Karácsony környékén tesztelhetek újra.

A folyásról, szerintem mindenkinek változó hogy milyen pé-kor a folyása, elvileg nekem hol fehér hol meg tojásfehérje színű. Az állagát nem igazán tudom, talán inkább picit nyúlósabb.

2008. nov. 20. 09:33
 94/201 A kérdező kommentje:
Ja a hőről nem írtam. pontosan nem tudom mennyit kell esnie, de ha pár tizedet is akkor jó. Elvileg egy napra esik le, utána meg nő. Van akinek fokozatosan és van akinek hirtelen megugrik. De elvileg 4-5 napon belül azért eléggé fel kell mennie. Nem tudom ezzel mennyit segítettem, ha 36.7 akkor még lehet hogy nem volt pé, hanem előtte állsz! Pl leesik 36.5-re vagy 36.4-re és másnap meg felmegy 36.8-ra, 37-re. Vagy fokozatosan éri el a magas hőt. Ovutesztet használtál?
2008. nov. 20. 09:40
 95/201 anonim ***** válasza:

Szia Évi, sajnálom, tudom mit érzel most, de ahogy te is írtad új hónap, új remények. Biztos hamarosan összejön. Csak én is így vagyok, hogy ahogy telnek a hónapok egyre nehezebb és egyre csalódotabb és gyengébb vagyok. Most meg ráadásul még várnom kell decemberig én meg majd 2009-ben tesztelek legközelebb. :))) Remélem az új évbabát hoz mindhármunknak.

Na szóval, ovutesztet nem használok, a ciklus.hu 25-ére rakta a pé-met, de nekem már 3 napja van ilyen folyásom, szóval akkor lehet mégis előbb lesz.Meg mensis görcseim vannak. Szóval akkor próbálkozzatok tovább, ne add fel, hamarosan biztos te is boldog kismama leszel! Puszi

2008. nov. 20. 09:49
 96/201 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Hát Évi sajnálom, de ahogy Te mondod új hónap új remények.

A hős dologhoz én is hozzászólnék. Én azt olvastam hogy egyeltalán nem biztos hogy az esést mérni tudjuk. Elvileg csak 3-4 órára esik le a hő, és ha nem akkor méred akkor nem fogod látni. Ezért mondják azt hogy az utolsó alacsony hőmérsékletű napon volt a peteérés. Szóval csajok majd most jól megbezséljük hogy kinek hogy alakul a hője és hogy szerintünk kinek mikor van pé-je. Mit gondoltok?

A folyás szerintem is mindenkinél más. AZt ki kell tapasztalnunk magunknak. Persze ezt is megosztjuk egymással ugye?

Én is azt szeretném hogy a fa alá már egy pozitív teszt kerülne. Anniyra jó lenne. De majd úgyis alakul.

Bocs hogy eddig eltüntem de olyan napom volt eddig hoyg csak na. Még ebédelni nem volt időm. MAjd talán most.

puszi neketek és fel a fejjel.

Jöhetne már Ági a pozitív beszámolójával mert úgy érzem ránk férne egy kis bíztatás.

Jók elgyetek.

puszi

2008. nov. 20. 13:37
 97/201 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Hát Zsuzsi teljesen igazad van, tényleg várom már én is Ági beszámolóját.

Egyébként szeritem is dumáljuk, helyesebben írjuk ki, hogy kinek mi hogy alakul, mert jó lenne rájönnünk, hogy most akkor van e pé és mikor. Nekem karikor még bizti nem lesze poz. tesztem, nekem a pé-met dec 24-re adja ki a ciklus.hu. Jó lenne, karácsonykor foganna, új évben meg már ott a poz . teszt. Istenem de jó lenne. Nektek meg egy hónappal előbb. Na én is el vagyok havazva, megyek is, most nem leszek megint netközelben hétvégén, dolgozok, meg szüleimnél leszünk.

Ja Zsuzsi, vettem ám hűtőt, ma meg is jött!!!! :)))))))))))))

Remélem nem hagyom itthon a hőmérőmet, mert akkor aztán semmi értelme nem lesz az egésznek. Puszi, jó hétvégét! Majd hétfőn!

2008. nov. 20. 14:40
 98/201 A kérdező kommentje:
Mindenképp beszéljük meg kivel mi van (hő és egyéb tünetek). Nekem most eléggé ég/fáj a gyomrom. Na jó, nem annyira de szar. Csináltam egy lh tesztet is és halványan de pozitív lett (ugyan abból a vizeletből mint a terhességit). Azonnal megjelent a csík, míg a kontroll csík picit később. Szóval szépen ott van a 2.csík is csak halványabb, reggel megismétlem. De jó lenne ha ez terhességi teszt lenne. CSak olvastam hogy jóstesztnek is lehet használni. Erről tudtok valamit? Vélemény?
2008. nov. 20. 14:50
 99/201 A kérdező kommentje:
És még annyit hogy kb negyed óránként megyek pisilni...de lehet ez semmit nem számít...
2008. nov. 20. 14:52
 100/201 A kérdező kommentje:

Sziasztok ismét!

Ma megint írt a "barátnőm" aki terhes hogy mi van velem, úgy eltüntem....és kérdezte hogy szedem-e a clostilt amit a doki felírt...én válaszoltam neki egy rövidke kis emailben de erre a kérdésére nem feleltem. Aztán mikor visszaírt, azt írta hogy erre a kérdésére nem feleltem hogy szedem-e már...majd leírtam neki hogy nem mert még nem jött meg... meg leírtam neki hogy ami könyvet kölcsönadott a terhességről még nem olvastam el, mert nincs rá időm és valószínű így is adom vissza neki, és leírtam hogy úgy vagyunk a gyerekkel hogy majd jön ha akar (nem írtam hogy itt reménykedek a teszt felett) majd ezt írta:

hát, sok-sokmindent kell majd még venni. Ez a legkevesebb, hogy a babakocsi már megvan. De még nem tervezünk vásárolni, csak nyitott szemmel járunk. És ha valamit érdemesnek tartunk épp megvenni, mert jó ára van, akkor megvesszük.

De a lista hosszú. Jó, ebből biztos lesz, amit karácsonyra kapunk meg a családtól és lesz, amit kölcsön kapunk vagy esetleg ajándékba a gyerek születése előtti hónapokban.

Hát, ha nem akarod elolvasni, akkor ne olvasd el. Akkor visszahozod, majd ha esetleg mégis kell, akkor szólsz. Ki nem fogom dobni. :-) És szeretném, ha Zoli is elolvasná, mert sokmindent megértene abból, amit ő nem élhet át a terhesség során.

Persze, hogy úgy vagytok, hogy jön, ha akar. Ezt már eddig is mondtad soxor. meg én is mondtam, hogy fog majd jönni, ha itt az ideje, csak valószínűleg előbb a szervezetednek kell rendbe állnia.

Én csak annyit kérdeztem, hogy elkezdted-e szedni. Gondolom ezzel csak nem bántottalak meg...

De hát ha úgy érzed tolakodóak a kérdéseim, akkor bocsi.

Puszi

Na most erre már nem írtam vissza. Mit írjak? Megsértődött??? Szerintetek?

2008. nov. 20. 16:56
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!