Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beállíthatta a ciklusomat?...

Beállíthatta a ciklusomat? Tapasztalat? Kb másfél hónapja szedem a Multi Maca-t és egyéb Forever-es termékeket mert ajánlották.

Figyelt kérdés
Kb másfél hónapja szedem a Multi Maca-t és egyéb Forever-es termékeket mert ajánlották. A vérzésem sem volt rendes és a ciklusom sem. A mostani vérzésem normális volt. Volt már hogy valakinek beállította a ciklusait normális 28 napra? Mert a pé-met a 14.nap éreztem. Most mikorra várjam a menzit? Ha 28 nap lenne akkor ma-holnap nem kéne megjönnie.
2008. nov. 9. 16:42
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/201 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Végre itthon!

Remélem hogy kibírom a hét végéig, de lehet hogy most vasárnap lesz belőle. Mennem kell holnap a gyógyszertárba, mert ki kell váltanom a clostit, ha netán megjönne, ne akkor kelljen rohanni, és veszek egy tesztet is. Nem tudom lesz-e merszem megcsinálni. De miután nagyon kíváncsi természet vagyok és alapjáraton türelmetlen, lehet hogy vasárnap reggel megcsinálom. Végül is ennyi nega teszt után már csak pozitív csalódás érhet, hisz hozzá vagyok szokva :D Meg nem úgy állok hozzá hogy most tuti sikerült, hanem úgy hogy most sem, és így nem lesz csalódás a nega teszt. Ha meg pozitív...HÁT...Nagy lesz az öröm!

Ági, Neked sok boldogságot így előre is! (bár már megvan!!!) és pihengess majd a jövöhéten. Nászút lesz?

Sajna én a melóhelyről nem tudok netezni. A reptéren dolgozom, vámos vagyok. Érdekes, tág munka, nagyon kevés fizetéssel de több felelősséggel...

A hőm reggel ismételten 38 volt, azaz hétfőn 36.8, kedd: 36.5, szerda: 36.7, csüt és ma:36.8 A múlt hét is 36.8-36.9 körül volt de ez a menzis érzés hogy rohanok a klotyira...és fáj is néha, ma vagyok a 32.napomon, de van mikor 35-37 napra jön meg. Szóval kiszámíthatatlan...

Gina neked hogy áll a hőd?

2008. nov. 14. 21:00
 72/201 anonim ***** válasza:
100%

Szia Évi! Az én ma reggeli hőm 36,6 volt, de ez szerintem egyltalán nem pontos, ugyanis egész éjjel nem aludtam szinte két órát, futkoztam a két gyerekszoba, meg a háló között. Szörnyű volt. Meg nem is akkor mértem, amikor szoktam, egy negyed órával előbb, de szerintem kb. ennyi lett volna egyébként is.

Olyan érdekes képzeld olyan érzékeny vagyok a szagokra, a mosogatószertől is hányingerem lett. Nem értem ez mitől lehet még, mert a mensi , meg a hőesés ugye egyértelmű, hogy nem baba. Mára meg olyan sok krémszínű , krémes folyásom lett, ez is fura, mert mensi után nekem ilyen nem szokott lenni. Meg puffadt vagyok. Ezek lehetnek mind hormonális változások? 26-án megyek dokihoz. Kérhetem, hogy nézze meg hüvelyi uh-val, hogy milyen vastag a méhny-ám? Egyébként a ciklus . hu szerint 25-én kéne lennie pé-mnek, akkor azt is látnia kéne 26-án uh-n?

Én egyébként kórházban dolgoztam, mint adminisztrátor ,irodai munka, közgazdaságit végeztem, utána jogi asszisztensnek tanultam,azzal nem tudtam elhelyezkedni, de én csak 1,5 évet dolgoztam eddig életemben, mert jöttek a babók. Nekem mint már irtam is a hivatásom az anyaság, mióta az eszemet tudom anya akartam lenni, minél több kis tündérmanóval.

Nincs valami olyan lehetőség, ahol úgy folytathatnánk a levelezést, hogy csak mi 4-en lássuk, sokkal több mindent megtudhatnánk egymásról. Pl. mi Zsuzsival iwiw-en már be is jelöltük egymást, mert szoktunk emailezni. Valami megoldás nincs erre, hogy mind a 4-en lássuk , csak más ne????? Puszi

2008. nov. 14. 22:06
 73/201 anonim ***** válasza:
100%

SziasztoK!

Ezen már én is gondolkoztam. Nekem még mindig csak az jutott az eszembe hogy mindenki ír privátba valakinek akinek így meglesz mindenki címe és akkor lehet levelezni. Jobb ötletem egyelőre nincs, de majd gondolkozom.

Évi kitartás. ÉS csak pozitívan.

Vámos? Ez tök jól hangzik. Bár azt hiszem hosszú távon nem nekem való, de érdekelne hogy milyen. Elég jó kis társaság lettünk:)

Gina szerintem igen lehet hormonális de szerintem lehet pszihés id. Azt hiszem azért a tudat alatti érdekes dolgokra képes. Én pl be tudok lázasodni csak úgy, ha lelkileg valami nem ok. De azon kívül semmi bajom, és reggelre minden elmúlik.

Ma én sem nagyon leszek, mert megyünk fürdeni Esztergomba:) tök jó lesz azt hiszem.

Jók legyetek.

puszi

zsuzsi

2008. nov. 15. 08:24
 74/201 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Na mi újra itthon:) megjöttünk a fürdésből:) tök jó volt Esztergomban voltunk, és jól kicsúszdáztuk magunkat meg kiáztattuk magunkat. Ez az én világom. Gyakorlitilag Vízben nőttem fel, 9 évig úsztam. Szóval király volt.

Ági meg már ropja valahol, remélem minden jól sikerült, és jól érzik magukat.

Nálatok mizu?

puszi:

zsuzsi

2008. nov. 15. 19:04
 75/201 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Zsu, bizti szupi volt, mi 3 hete voltunk Balatonlellén wellnesselni. Szóval tuti jó volt. Tudod én is úsztam régen, én 4 évig. De már rég volt! :)

Vettem egy tesztet. Szerintem megcsinálom reggel, de valahol azt hiszem hogy nega lesz. Lehet hogy csak a csalódások miatt és ezzel blokkolom magam hogy ne érjen rosszul a negatív teszt. De nem hiszem hogy most sikerült volna. CSak legbelül reménykedem hogy hátha. De ma délután óta ismét megjövösen érzem a hasam, egy kicsit fájdogál. De megírom mindenképp! Mert ha azért fáj egy hete a hasam így mert beágyazódik akkor elvileg már ki kéne mutatnia mert ez lesz a 14. nap az együttlét óta, amikor még lehetett pé-m.

Jaja, Ági már biztos bulizik, kíváncsi leszek hogy mit mesél majd. Ez egy csodás nap nekik meg pláne, hisz már az ikrek a pociban vannak.

Na majd reggel írok, ha megcsináltam a tesztet. Márha megmerem. Bár úgy sem bírom ki hogy ne...

Jóccakát Lányok!

Puszi. Évi

2008. nov. 15. 21:45
 76/201 A kérdező kommentje:

Jóreggelt! Megcsináltam a tesztet. One Minute teszt. Van rajta egy nagyon halvány 2. volnal, de alig látható. Így nem veszem úgy hogy pozitív. Ha egy hét múlva sem jön meg, akkor csinálok mégegyet. Jó lenne hinni neki de nem vagyok benne biztos hogy ez pozitív, mi van ha csak szellemképes?? Szóval a csalódás elkerülése érdekében akkor hiszek majd a tesztnek ha erősen pozitív lesz.

Veletek? Zsu? Lassan pé-d lesz! Hőd hogy áll? És a Te hőd Gina?

2008. nov. 16. 08:19
 77/201 anonim ***** válasza:
100%

Jó reggelt, bocsi de tegnap olyan hulla voltam estére, hogy nem volt erőm bekapcsolni se a gépet. Tegnap reggel a hőm 36,6 volt, szerintem beállat a ciklus első felében erre. Talán majd azért le is esik. Ciklus.hu szerint 25,én lenne pé-m, majd meglátjuk. Ma reggel nem tudtam mérni, mert még mindig olyan hulla voltam, hogy azt se tudtam hol vagyok, mert sírt a kicsi lányom és ugranom kellett.

Hát nekem nem jól telt a hétvégém, meghalt apukám huga ( 45 éves) , daganatos volt és a kórházban halt meg péntek este. Nagyon sajnálom! :(

Tegnap dolgoztam egész nap a szombathelyi intersparban, üdcsiket kellett kóstoltatni. A nagyobbik leányzóm beteg, úgyhogy vele is kínlódok két napja, nagyon el vagyok fáradva.

Évi, sajnálom, hogy még mindig kétségek között maradtál, ez így tudom milyen bosszantó, próbálj valami jó tesztet, mondjuk clearblue-t. Érdekes, mert már múltkor is lett egy halvány teszted és még mindig halvány, nem értem, de kiváncsi vagyok, hogy mi lesz. REmélem baba.

Zsuzsi tök jó lehetett a fürdőzés, rám is nagyon rámférne egy kis kikapcsolódás!!!

Mostanság olyan stresszesek a napjaim, heteim.

Ágiéknak de jó lehetett tegnap, majd kiváncsi leszek , hogy miket mesél.

Úgy sajnálom , hogy nem tudtuk meg , hogy a Rékával mi lett, nem ? Ő is tesztelés előtt állt, aztán szépen kiszállt a csapatból.

Mindinkinek puszi, mi megyünk anyumékhoz, pakolászok, majd este jelentkezem.

2008. nov. 16. 08:41
 78/201 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Évi azért kezdetnek nem rossz. Tök megértem hogy nem mered belélni magad. MAjd ha teljesen látható lesz. De szerintem egyébként nem kell egy hete várni, elvileg másfél naponta duplázódik a HCG hormon, szóval szerintem 2-3 nap és jöhet az újabb próba. Tök szorítok Neked.

Gina, nagyon sajnálom! Részvétem. Én angyon nem tudok mit kezdeni az ilyen szituációkkal, akkor sem ha a családom volt ilyenben meg akkor sem amikor más a környezetemben. Szerintem a részvétem szó tök nem fejez ki semmit sem. Fel a fejjel, abból kell kiindulni hogy biztos jobb helyen van. Vagy nem tudom.

Hoyg én hoyg állok? ma vagyok a 10. napon ha jól emléksezm a hőm 36,6-36,7, egy nap volt 36,5. Hogy mikor lesz pé-m? szerintem valamikor péntek körül. MAjd kiderül.

A fürdés tényleg nagyon jó volt. Tök jól érzetük magunkat, és igen teljes kikapcsolódás volt.

Ágival kapcsolatban mege szembe jutott egy kérdés? nem volt szűk a ruha? a legjobb barátnőmnek ott lett gyanus a helyzet amikor a mennyasszinyi ruhája cicimbe tök szűk volt rá, pedig előtte nem egést 1 héttel igazították rá. Aztán az esküvő után nemsokkal derül ki hogy babás volt már akkor. Azóta van egy másfél éves tündári kisfia, és most várja a 2. gyerkőcöt. Szóval kiváncsi leszek mit fog mesélni:) A képekre is kíváncsi lennék majd:)

Na szép napot mindenkinek:

puszi

zsuzsi

2008. nov. 16. 10:33
 79/201 anonim ***** válasza:

sziasztok nagyjából végigolvastam a levelezéseteket és szerintem ha halványan poz akkor biztos hogy baba van és is így voltam mindig és volt is babó (kétszer szültem és volt utána két vetélésem) mindig nagoyn halvány volt de én akkor már rohantam a dokihoz és ő már látta hogy valami van és lett is

remélem egy hét múlva is jó hireket irsz szorítok neked

Üdv: Vera

2008. nov. 16. 13:28
 80/201 A kérdező kommentje:
Köszi, de nem nagyon bízom benne. Majd 1 hét múlva, azaz ha jövöhéten sem jön meg, akkor utána elmegyek dokihoz.
2008. nov. 16. 13:41
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!