Beállíthatta a ciklusomat? Tapasztalat? Kb másfél hónapja szedem a Multi Maca-t és egyéb Forever-es termékeket mert ajánlották.
Sziasztok!
Én nem tudom hogy a 2 tized elég e vgay nem, de az tuti hogy mindenki máshogy működik-már bocs. Szóval én úgy gondolom hogy amíg nem jön meg addig van remény!! szóval tessék NEM kétségbe esni, mert ha nincs baba akkor úgysi mindegy, ha meg avn akkor az nem jó ha idegeskedsz!!! OKÉ!!!
Igen szerintem is nagyon jó ez a kis levelezgetés. Már csak Réka hiányzik! Lehet bulizik:) Ha esetleg előkerülsz Réka akkor Isten éltessen sokáig!!!!
Sziasztok!
zsuzsi
Boldogságos névnapot Réka!!!!
Okés, nem idegeskedem! Próbálok pozitív lenni!
A hőmmel kapcsolatban ezt a választ láttam valamelyik régi kérdésben:
"Egy szakkönyvben ez áll: a tüszörepedés az utolsó alacsony hőmérsékletű napon, tehát a hőmérséklet görbéjének közvetlenül az emelkedés elötti napján szokott bekövetkezni."
Csak gondoltam leírom...Bocsi, már biztos unjátok...:S
Nagyon boldog névnpot Réka!
Nem unjuk, mindenegyikünk ezzel foglalkozik , szerintem. Szerintem neked volt pé-d, tuti! Reméljük össze is jött a baba. Mindenkinek jó éjszakát kívánok, puszi!!!Gina
Jóccakát Nektek is!
Puszi
Sziasztok Csajszik! Sajna ma későig dolgozom és nem leszek netközelben!
Képzeljétek, ma reggel leesett a hőm! 36.8-ról 36.4-36.5-re! Tuti meg fog jönni! Viszont ha így van akkor annak azért fogok örülni, mert tudom hogy volt pé-m és hogy a ciklusom is rendeződni látszik. És persze elkezdem szedni a clostit!
Szép napot Nektek! Este jelentkezem!
Puszi! Évi
SziasztoK!
Hát ez van most Évi csatlakozol hozzám, tudod új hónap új remények:) Csak pozitívan.
Réka sajnos nem talált meg minket. Lehet felakom a régi kérdés végére a kérdés linkjét:)
Szép napot mindenkinek!
zsuzsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!