Ha vér kerül a tesztre mutathat ál pozitivat?
Figyelt kérdés
Nagyon hamar és nagyon gyengén jött meg a vérzésem.Egy barátnőm erősködött,hogy csináljak tesztet.Pozitív lett.Középsugaras vizelettel csináltam,megtöröltem magam,de lehet került bele egy kis vér is.Lehet emiatt pozitív a teszt?2019. febr. 21. 07:15
2/14 anonim válasza:
Nem, de ha megjött akkor mindegy is.
3/14 A kérdező kommentje:
Csináltam tegnap is.Erősödött ahhoz képest.A hőm még fent van.Ha baba akkor szaladnom kell az orvosomhoz,mert progeszteron hiányom van valószínűleg(épp modt volta..De ha tud fals pozit adni így akkor nem törném magam :)
2019. febr. 21. 07:39
4/14 anonim válasza:
Hat akkor szaladj az orvoshoz.
5/14 anonim válasza:
Ha két csíkos a teszted,akkor az pozitív,ha megnyugtat menj orvoshoz! Feltudod tölteni a képet?
6/14 VeDi84 válasza:
Én is elmennék orvoshoz, mert lehet progeszteron pótlásra lenne szükség.
8/14 A kérdező kommentje:
elmentünk. Látott petezsák kezdeményt. Ebből még bármi lehet. A tesztem egyelőe erősödik. kaptam Utrogestant. Jövőhéten pémteken megnézi a cukor és pm eredményeimet,akkor ránéz megint, hogy alakult e valamerre. Kaptunk egy kis reménysugarat. Lesz mi lesz :-)
2019. febr. 22. 11:03
9/14 A kérdező kommentje:
még nem töltöttem fel ide képet soha. Ha elmondjátok hogy kell,hova töltsem, megmutatom.
2019. febr. 22. 11:11
10/14 anonim válasza:
Valamelyik kepfeltolteses oldalra kell feltolteni es utana linkelni az ott kapott linket. Kepkuldes.com asszem'ez jo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!