Ha feltehetően tegnap volt beágyazódási vérzésem, mikorra mutathat a teszt pozitívat?
Hol tartasz a ciklusodban?Hányadik dpo?
Miért nem? Pld én is tapasztaltam furcsaságokat az ovu után ,de pozitív tesztem csak mensi előtt egy nappal lett.7-12 napot mondanak amúgy a beágyazódás hosszára és úgy kezd el termelni a szervezet hcg-t.Ha tutira tudod, hogy beágyazódási vérzés akkor egy vérvétel lehet előbb mutat eredményt mint maga a teszt.Progreszteront kapsz ha ismét terhes leszel ezért fontos minél előbb tudnod?
Igen tudom, van itthon duphastonom ez miatt. 35. ciklusnapon tartok, és pénteken reggel volt a maszatolás.
Utolsó mensim aug. 7 és a ciklusaim rendszertelenek 33-45 napig is volt már.
2-3 nap és mutathat. Persze addig 2-3 naponta érdemes tesztelni míg meg nem jön.
Az egyik válaszoló 10napot írt. Kedvás válaszoló az más. 10-12 nap az aktustól a beágyazódás, nem kötekedésként írom, csak hogy tisztàzd magadban. 😊 ne legyen téves gondolatod és véletlenül se mondj másnak ilyet.
Sok sikert kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!