Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit szóltok hozzá? Csak egy...

Mit szóltok hozzá? Csak egy rövid sztori.

Figyelt kérdés

munkatársam egyik pillanatban megszólal: (tényleg minden átmenet nélkül)

"Hát igen. Olyan jó lenne, ha az ember mellet ott lenne egy ilyen kislány. A kis csacsogásával beragyogja az egész napot."

az unokájáról beszélt, de azt hittem a szívem szakad meg. ő nem is tudja, hogy babát tervezünk.

Tényleg, olyan jó lenne... annyira nehéz most minden ilyesmire mosolyogva reagálom

2010. júl. 1. 13:59
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
En is gratulalok!! Hat tenyleg nem is annyira sok az a 3 honap. Majd ird meg a babad nemet, kivancsi vagyok.
2010. júl. 15. 14:03
 22/24 anonim ***** válasza:

húúú lányOk,én már ismertem egy ideje a párom mikor lefeküdtünk egymással.

Kb.2.szeretkezéskor teherbe estem:-)

2010. júl. 15. 14:25
 23/24 anonim ***** válasza:

Én is hiszek a jelekben!7 hónap próbálkozás után,egy hete pozit teszteltem!Előtte lévő napokban,az egyik hipermarketben minden második nő pocakos volt.Mikor mondtam a páromnak,h nézd meg,mindenki terhes,csak én nem,könny csordult a szemembe úgy kész voltam..... Aztán vmi megérzés folytán csináltam egy tesztet,hát.... + lett!

Kedves kérdező,neked gratulálok a kismanóhoz,és boldog babavárást!

2010. júl. 15. 21:59
 24/24 anonim ***** válasza:
Mi most indultunk el a lombik programban. Mi meg állandóan ikreket és iker babakocsilat látunk. Hazafelé a kaálibol is iker babkocsit vittek egy utánfutón. 2 éve próbálkozunk és én meg éreztem, hogy nehezen lesz babánk, de azt is érzem, hogy ikrek lesznek. Szerintetek is van ilyen?
2010. júl. 16. 19:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!