Mit szóltok hozzá? Csak egy rövid sztori.
munkatársam egyik pillanatban megszólal: (tényleg minden átmenet nélkül)
"Hát igen. Olyan jó lenne, ha az ember mellet ott lenne egy ilyen kislány. A kis csacsogásával beragyogja az egész napot."
az unokájáról beszélt, de azt hittem a szívem szakad meg. ő nem is tudja, hogy babát tervezünk.
Tényleg, olyan jó lenne... annyira nehéz most minden ilyesmire mosolyogva reagálom
Miért nehéz?
Hisz gyereket akartok,akkor mia baj?
hát, hogy nem jött össze eddig és nem tudom, mikor fog. ez a bizonytalan időszak (a próbálkozás időszaka) szerintem sok mindenkinek nehéz.
miért ti hogy vagy ezzel?
de nem is ezért írtam le a történetet, hanem ezek a dolgok olyanok mintha égi jelek lennének. sok, pici jelzés. biztos veletek is előfordult már hasonló.
pl. amikor elkezdtünk próbálkozni, akkor rekordmennyiségű ember kérdezett rá a baba témára, mintha tudták volna... pedig egy szóval se mondtuk
De hisz neked most örülni kéne minden babával kapcsolatos dolognak,szónak,történetnek azaz mindennek!
Gyereket akartok és összefog jönni!
Nagyon sokaknak sokkal rosszabb a helyzete,már babaprojekt szempontból,van aki már 10 éve próbálja...
Nekem 2 hónapos a kisfiam,nem tervezett baba,szóval nem tudom miylen...
biztos igazad van, csak elég parázós vagyok. már előre aggódok, hogy mi van ha valami gond lesz. közben tudom, hogy nem így kéne hozzáállni.
én meg azt ne tudom elképzelni, hogy becsússzon a baba. főleg most, hogy tüszőrepedés napján vagyunk együtt, párna a popsi alá, stb. hogy lehet, hogy csak úgy becsúszik. olyan hihetetlen. de ez is olyan dolog biztos, mint minden más, hogy addig hihetetlen, amíg nem velem történik. utána már természetes. nektek, hogy csúszott be?
olyat is hallottam, hogy valakinek óvszer mellett, pedig nem is látták rajta, hogy kilyukadt volna. ez is elég hihetetlenül hangzott, de biztos így van.
igen, pontosan ilyesmire gondoltam. :)
ezt pont akkor mondta a munkatársam, amikor az ovulációm napja volt. (és kislányt szeretnénk, ez is stimmel. persze ne értsétek félre, fiúnak is nagyon fogunk örülni) majd eldől, hogy tényleg volt-e valami misztikus összefüggés :))
egyébként nem hiszek az ilyesmiben, de azért meglepő, hogy néha így egybecsengnek a dolgok
Gratulálok!
Sok boldogságot nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!