Mit szóltok hozzá? Csak egy rövid sztori.
munkatársam egyik pillanatban megszólal: (tényleg minden átmenet nélkül)
"Hát igen. Olyan jó lenne, ha az ember mellet ott lenne egy ilyen kislány. A kis csacsogásával beragyogja az egész napot."
az unokájáról beszélt, de azt hittem a szívem szakad meg. ő nem is tudja, hogy babát tervezünk.
Tényleg, olyan jó lenne... annyira nehéz most minden ilyesmire mosolyogva reagálom
Gratulálok!
Kíváncsi vagyok, hogy lány lesz-e.
Hmm, de jó az ilyen történeteket olvasni!:-)
Gratulálok és nagyon sok egészséget kívánok nektek!
Gratulálok....nagyon jó ilyen történetet olvasni!
Nagyon vigyázz most magatokra és többet ne aggódj!!
Sok-sok boldogságot kívánok!
Gratulálok. Vigyázz magatokra! Jó babavárást!
ui.: tényleg jó ilyen történetek olvasni!
Gratulálok!
Látod, egyszer csak becsúszik és már meg is van az öröm. Nekem endometriózist diagnosztizálta egy cisztaműtét alkalmával. Ez meddőséget is okozhat, felkészítettek, hogy nagyon nehezen fogok teherbe esni. Riogattak mindenféle gyógyszeres, injekciós kezeléssel, mesterséges klimaxszal, mindennel. Aztán amikor úgy döntöttünk, most már szeretnénk babát, elkezdtünk próbálkozni. Még két félévem volt hátra az egyetemen, azt előtte be akartam fejezni, mondván, úgysem jön össze elsőre. Hát a szakdolit már egy egyhónapos kislány mellett írtam meg és úgy is államvizsgáztam. Elsőre összejött.
Szóval vannak csodák, hinni kell bennük.
köszönöm a sok gratulációt!
tényleg jó ilyeneket olvasni :) én is sokszor írtam ezt másnak, miközben gratuláltam. kicsit fura ez az új helyzet, hogy most nekem gratulálnak.
kislányra én is kíváncsi vagyok. de természetesen fiúnak is nagyon örülünk :)
Gratulálok!
Amúgy én hiszek a jelekben. Nálunk az egész "jöjjön a baba dolog" akkor kezdődött, amikor megszületett egy ismerősünk kislánya. Megláttuk és összefacsarodott a szívünk. Akkor azt mondtuk, hogy ne várjunk tovább, hajrá. 2 nappal később volt PÉ-m, és össze is jött a baba. Tudod, amikor ránézek a kisfiúnkra, mindig arra gondolok, ha csak pár nappal később látjuk meg az ismerősünkék kisbabáját, a kisfiunk nem lenne itt, nem fogant volna meg. Márpedig nélküle el se tudom képzelni az életemet. :o)
Sok boldogságot kívánok és ne parázz! Élvezz minden pocakos percet, mert csodálatos. :o)
Én is hiszek abban,hogy minden okkal történik.És a jelekben is hiszek.Például a napokban feltettem egy kérdést és válaszoltak is rá.És ma kiderült,hogy a válaszadó ma + tesztelt.:))
Én hiszek az ilyen dolgokban és bízom benne,hogy most öszejön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!