Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy lenne a legfelelősségtelj...

Hogy lenne a legfelelősségteljesebb döntés?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Remélem jó kategória.. kicsit hosszú lesz, kérlek segítsetek kicsit, mert nagyon tipródom..

26 éves vagyok és férjemmel gyermeket szeretnénk vállalni, amit nyilván előre nem lehet tudni, mikor jön össze.

Munkahelyem nagyon stresszes, de két éve ott vagyok igy GYES szempontjából nyilván az lenne a jó, viszon az, hogy hatkor kelek es éjfél- fél egy magasságában érek haza, az baj. Nagy baj.. kereskedelemben dolgozom amugy. A környéken is lenne munkalehetőség de itt 140nél többet nem nagyon kapnék, mondva, hogy vidék.

Kezdek kikészülni.

Nagyon gondolkodom a váltáson, férjem is szorgalmazza, de félek ha a próbaidőbe belecsúszik a baba, kirúgnak. Plusz, nem gondolom, hogy próbaidőt követően is tolerálnák akár a rosszulléteket

A babaprojektet meg nem szeretnénk halasztani, mert mint fentebb írtam, nem tudni mikor jön össze.. egy hónap, egy év.. az első babát szeretném még 30 előtt megszülni.

Amugy van saját házunk, segítőkész családunk.. mindenünk meglenne jozzá, egyedül a munka amin sokat kattogok...

Szívem szerint csinálnám ezt tovabb, de férjem azzal jön, hogy ha ez kikészít, akkor azért nem jön össze plusz, ő sem repes a boldogságtól, hogy ilyen késön járok haza...

Ti mit tennének?

Nagyon köszönöm a válaszokat és a segítséget, bocsánat, ha butasagot kérdeztem...

2019. febr. 7. 16:31
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Bocsanat az ekezetek hianya miatt!
2019. febr. 8. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!