Terhes vagyok? A többi lent
Figyelt kérdés
Január 5.-én voltam együtt valakivel, első fel percben nem vedekeztunk, utána vegig(ovszerrel), (akkor a napokban volt ovum) persze en azért vettem rá 36 órára egy tablettát (escapellet), utána, 12 napra megjött a menstruaciom is és ugyanolyan volt mint máskor. De csak a terhesség jeleit érzem magamon(hányinger, barna mellbimbok, hátfájás). Csináltam tesztet is, kb már vagy 6 db-t mind negatív. Ma is csináltam (28 napja volt az aktus) es ez is negatív lett. Orvosnal is voltam aktus után 2 héttel azt mondta ő nem lát semmit. Szerintetek? Nem vagyok nyugodt azért írtam ezt a kérdést.2019. febr. 2. 18:27
11/13 anonim válasza:
Nem tudom mitől volt barna a mellbimbód..de én úgy tudom,hogy az sokkal később barnul be!
12/13 anonim válasza:
Ha ennyire parazol akkor inkabb ne szexelj, az a biztos
13/13 anonim válasza:
Nyugi! Csak parázol ezért beképzeled! Ennyi teszt nem hazudik, pláne esemény utáni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!