Ha megjött az együttlét óta, akkor ugye semmiképp nem lehetek terhes?
A vérzés ugyanolyan volt, mint mindig. Nem volt sem kevesebb, sem kevesebb ideig nem tartott. Sőt, több vér jött, és tovább tartott.
Tudom, így, hogy normálisan megjött a múltkori alkalommal, abszurdnak tűnik a kérdés, viszont szombaton kellett volna megjönnie, de helyette barnázom, és félek, hogy terhes vagyok.
Nem tudom, hogy ez fontos infó-e, de a barnázás napra pontosan akkor jött, mikor a vérzésnek kellett volna.
Terhességre utaló tüneteket nem tapasztalok egyáltalán, pedig ha valóban akkor megtörtént volna a baj, már valamivel kevesebb, mint 1,5 hónapos terhes lennék.
Köszi a válaszokat előre is!
"ha megjött az együttlét óta"
Ez nem túl egzakt. Mikor? Mennyi idővel?
Mert ha rá 2 nappal, az semmit nem jelent. Ha 2-3 héttel utána rendes vérzésed volt, az már biztató.
Ha menzesz HELYETT csak barnáztál akkor van rá esély. Azt írtad volt egy rendes menzeszed az együttlét óta ugye? Ha nem a sokkal a menzesz előtt volt a fogantatás ( ha volt) akkor a szervezet még reagálhatott úgy mintha még menzeszelnél, de annak más lett volna a színe ( kicsit halványabb) és az intenzitása is (kevesebb)
Sikeres megtermékenyítés esetén a méhnyálkahártya NEM válik le. Tehát a vérzés megtörténhet, de ezért más. Ha az aktus óta eltelt 14 nap csinálj egy tesztet. Most már biztosan kimutatja a babát ha van.
#5 nekem is megfordult a fejemben a vetélés, mert előtte meg azért voltak tünetek... Tartsatok bármilyen rossz embernek, de engem nem zavar egyáltalán az esetleges vetélés. Nem akarok gyereket. Most még inkább a korom miatt, de amugy sem tervezem.
A válaszokat köszönöm, kicsit megnyugodtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!