Szerintetek mennyi az eselye, hogy terhes lettem?
Parommal mindig megszakitast alkalmazunk, de most pont ovu elott 1 nappal tortent, hogy elment es a vegenel huzta ki, tehat hogy azert eleg sok kerult belem. Tudom hogy a kicsitol is lehet, de eddig ha megszakitassal nem jott ossze a bebi, akkor most erre mennyi az esely?
Ovu elott 2 nappal is egyutt voltunk, akkor nem ment belem, es ovu napjan is egyutt voltunk. Tudom hogy akkor volt ovum, mert az a szokasos nyak jott ki.
Szerintem is lehetsz terhes,nagy esély van rá!
Mi is ovu előtt 2 nappal voltunk együtt és láss csodát lassan 7 hetes😊
De azert kerdezem, 1-es mert mar jo par eve ezt alkalmazzuk, es soha nem tortent semmi, pedig nem eloszor elvezett belem, es akkor se... ez azert kicsit aggaszto.
2-es koszonom!
2-es vagyok!
És van valami tüneted?
Vagy megjött vagy valami?
Mert akkor sajnos nem írtál😔
Így meg hátha tudunk valamit mondani.
De a legfontosabb a teszt lenne!☺️
Ha ovulacio korul vedekezes nelkul vagytok eggyutt, akkor kb 25% a teherbeeses eselye, barmikor maskor ennel alacsonyabb.
Persze ez nem jelent semmit, mi pl. vart menzesz elott 5-6 nappal voltunk ovatlanok, persze nem jott meg es ra 2 hettel (1 hettel az elmaradt menzesz utan) pozitivat teszteltem multhet csutortokon.
Aktus utan kb 2 hettel csinalj tesztet es kiderul.
Lefordítom: nem védekeztetek, hanem betúrtak natúrban.
Igen, pont így készül a gyerek :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!