Szerintetek mennyi az eselye, hogy terhes lettem?
Parommal mindig megszakitast alkalmazunk, de most pont ovu elott 1 nappal tortent, hogy elment es a vegenel huzta ki, tehat hogy azert eleg sok kerult belem. Tudom hogy a kicsitol is lehet, de eddig ha megszakitassal nem jott ossze a bebi, akkor most erre mennyi az esely?
Ovu elott 2 nappal is egyutt voltunk, akkor nem ment belem, es ovu napjan is egyutt voltunk. Tudom hogy akkor volt ovum, mert az a szokasos nyak jott ki.
Ha akarsz bebit, minek megszakitani? :)
Amikor megismerkedtem a parommal, mi is megszakitassal "vedekeztunk", amig fel nem irattam fogamzasgatlot- nem lett belole baba. Sogornom nem is szedett sohasem fogamzasgatlot, sem ovszert nem hasznaltak, amig a megszakitasos modszert alkalmaztak, nem lett belole baba, de elso probalkozos alkalommal osszejott nekik. Vannak ilyen szerencsesek, mint mi, de azert egyetertek en is azzal, hogy ez nem vedekezes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!