Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok, nők! Ha erőszakból...

Lányok, nők! Ha erőszakból foganna gyereketek, mit tennétek?

Figyelt kérdés
(A kérdés elméleti)
2019. jan. 30. 00:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Azt hiszem, en megtartanam. A baba nem tehet semmirol vegulis

Azert "azt hiszem", mert nem tudom belekepzelni magam a helyzetbe- szerencsere.

2019. jan. 30. 11:11
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha ez a szörnyűség megtörténne, tudom, hogy a látlelet, feljelentés, stb.-val egyidőben 72 órás tabletta lenne a legfontosabb, amire gondolnék. Meg az AIDS-teszt,s tb. Ha mégis teherbe esnék, ebben az esetben azonnal elvetetném. Miközben megrögzött abortuszellenes vagyok. Én úgy érzem, hogy az erőszak miatti lelki sérülés mellett hatalmas sérülés az abortusz is, de nekem az lenne nagyobb, hogy kihordjak egy gyűlölt férfitól egy gyermeket. Az én gyerekeim a családban csak várva-várt kistestvérekkel láttak terhesen. AZt ők sem, a férjem, sem én sem tudnánk feldolgozni, hogy terhes vagyok egy idegen szemétláda gyermekével. Sajnálom. Ebben az esetben a gyilkosságot választanám, és viselném a lelki következményeit.
2019. jan. 30. 11:22
 13/14 anonim ***** válasza:
34%
Nem tudnám elvetetni, bárhogyan is fogant, egyszerűen nem férne bele az értékrendembe. Nehéz lenne tükörbe nézni a maradék 50 évemben.
2019. jan. 30. 12:53
 14/14 Norman Bates ***** válasza:
38%
Ha feher lenne az elkoveto akkor nem vetetnem el.
2019. jan. 30. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!