Akik a kistesòt tervezik, mikorra "szeretnètek" ( tudom hogy ezt nem mindig lehet megtervezni)? Ès mekkora gyereketek van?
Szia.
Nekünk még kotai kicsit ezen gondolkodni, hiszen az 1. Babával vagyok a 3. Trimeszterben.
Nem szeretnék visszamenni a tesók közt dolgozni, tehát igen hamar tervezzük a másodikat.
Jelenleg minden azon múlik, hogy milyen szülés lesz, plusz az első időszakot hogy viseljük a babával, és nem utolsósorban otthon.
Másik dolog, ami változtathat kicsit, hogy férjem munkahelyet szeretne váltani, mert jelenleg ingázik Bp-re, ami jobb fizetéssel jár, de napi 140 km autózással. Eddig 2-en mentünk, így anyagilag megérte, most ennyi időt és pénzt nem ér meg pluszban, hogy ott jobbak a fizuk.
Kb 2-2,5 évet szeretnénk a gyerekek közt, hogy legyen esély 3.-ra is, ha még akkor is úgy gondoljuk, amikor már van gyerekünk (31-32 évesek vagyunk)
Aztan majd kiforrja magát.. Előbb örüljünk az érkező kislanyunknak..
Mi most dolgozunk a kistesón, a nagyobb nyáron lesz 3 éves. Így ha gyorsan összejön, akkor 3,5 év lesz a különbség. Ennél kisebbet sosem akartunk, nagyon rossz példákat látok a környezetünkben a kis korkülönbségre, így nekem az volt a minimum, hogy a lányom már megértse a dolgokat, és beszokjon teljesen az oviba, mire jön a kicsi.
Bár minket az idő nem sürget, én idén töltöm a 30-at, férjem a 29-et, kettő gyerek után meg biztos, hogy megállunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!