Akik a kistesòt tervezik, mikorra "szeretnètek" ( tudom hogy ezt nem mindig lehet megtervezni)? Ès mekkora gyereketek van?
Figyelt kérdés
2018. márc. 18. 23:38
11/19 anonim válasza:
6-os válaszoló: és próbálkoztok is? :)
Csak azért kérdezem mert a mi kisfiunk is 3 hónapos, és alig várjuk a tesót, de én nem vagyok ilyen bátor:D Férjem már próbálkozna, de én 1 évet tervezek várni.
13/19 anonim válasza:
Augusztusban lesz harom eves a fiam, oktoberre vagyok kiirva a kistesoval. Mi nem gondolkoztunk ezen, szimplan most alakult igy, de nem banom. Mi szeretnenk majd harmadikat is, de a masodik es harmadik kozott nem akarok mar visszamenni dolgozni, koztuk valoszinu 2 ev korul lesz korkulonbseg, ha osszeallnak a csillagok ;)
14/19 anonim válasza:
Mi 2-2,5 évet szerettünk volna, kicsit hamarabb sikerült (lányomra 8 hónapot vártunk, így eszünkbe sem jutott hogy a másodikat az első hónapban összehozzuk), most 18 hetes vagyok, kb. 21 hónap lesz köztük.
15/19 anonim válasza:
Januárban volt 6éves a lányom, október óta próbálkozunk a kistesóval.
16/19 anonim válasza:
Mi sok gyereket szerettünk volna, így úgy voltunk hogy legyen kicsi a korkülönbség, de aztán annyira megakartam élni minden pillanatot a kisfiammal hogy végül 3 év és 1 hónap lett a korkülönbség. Akkor még a nagy fiam nem volt ovis. Aztán a második és a harmadik közt 1,5 év a korkülönbség. A harmadik és negyedik(ők ikrek) 2 év van. Az ikrek most 2,5 évesek, tervezzük a következőt
17/19 anonim válasza:
Van egy 7 évesem. Hamar szerettünk volna neki tesót, hogy összenőjenek. A második fiam most 5 éves. Kettőjük között 23 hónap van. Mivel számításaim nem jöttek be, és elég nehéz volt velük, így tervben volt a 3. baba de jó soká. 😂 mégcsak most kezdtünk el próbálkozni. Mostmár a 2 nagy szépen elvan, és várják a kistesót. Ugye amikor a második fiam született a "nagy" nem értette, hogy mi van 23 hónaposan.
Ha most azonnal összejönne a nagyobbik gyerekem szülinapja körül születne. Akkor lenne a nagy 8 éves, a kicsi meg 6.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!