Van e ra lehetoseg, hogy mesterseges uton essek teherbe, ha nincs ra egeszsegugyi indok de noncs ferfi az eletemben?
Egy évvel ezelőtt még elméletben lehetett ilyet csinálni Magyarországon, gyakorlatban viszont nem, mert nem tudtak spermadonort biztosítani. Azóta nem tudom, hogy mi a helyzet. Szerintem amúgy változatlan. Külföldön van rá lehetőség, persze zsebbenyúlós.
Én a helyedben keresnék egy egy éjszakás kalandot! Vagy megkérnék egy jó barátot...
A Krio intézet foglalkozott sperma donorral anno.De 2015-ben volt egy nagy balhé így betiltották a sperma donor szolgáltatást.
Sajnos azt nem tudom,hogy egyedülállóként is lehet e lombikotni de szerintem nem.
A Kaáli intézetbe mentünk volna de még párként is csak fizetősen lehetett volna sperma donoros lombik.Tb támogatás nincs .
450 ezer plusz gyógyszerek.
Magyarországon csak magyar donort lehet használni.Az meg kevés van.
Esetleg külföldön lehetne menni.De az is csak fizetősen.
Koszonom az infot! Ha lesz idom,utanna fogok jarni,tenyleg erdekel a tema. Amugy 33 eves vagyok.
( bocsika,vkit lelikoltam, nem direkt volt!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!