Milyen indok kell egy hormonvizsgálathoz?
Figyelt kérdés
2013. febr. 2. 22:45
1/4 anonim válasza:
Nem tudom mihez kell neked, de nekem kamaszkoromba a háziorvos írt beutalod aztán mehettem. Szerintem ha elmész a háziorvoshoz megmondod, hogy erre gyanakszol akkor nekes is ír beutalot.
2/4 anonim válasza:
Mégis milyen hormonvizsgálathoz? Mert hogy van egy párféle hormonunk...
3/4 anonim válasza:
Ha egy általános hormonprofilra gondolsz, mondd meg az orvosodnak, hogy szeretnéd megnézni, mert kíváncsi vagy az értékekre, ha normális semmiből nem áll neki egy beutalót írni...Egyébként menzesz zavar, hízás, fejfájás, tejcsorgás,idegesség, hajhullás stb tünetek utalhatnak hormonproblémára...Ezek indokolhatnak labort, főleg ha babát szeretnél...
4/4 anonim válasza:
Háziorvos nem adhat rá beutalót.
Ha normális a dokid, meg mondod neki, hoyg miért szeretnéd és kiírja. Egyébként ha cikluszavar van, vagy közben barnázás, erős fájdalom, régóta ne jön a baba akkor ki kell írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!