Megnéznétek a tesztjeimet? Ez normális így?
Alsó teszt a legrégebbi a felsőt pedig ma csináltam. Mintha halványodna? Mit tegyek?
Én eljutottam oda tegnap este, hogy jobb elengedni az idegeskedést. Hogy miért mondom? Tegnap este erősebbet teszteltem mint reggel. Mintha erősebb is lett volna az az előtti délutáninál. Úgyhogy nálam ez a reggeli tesztelés nem jött be. :) valószínű fordítva vagyok összerakva. Arra is rájöttem, hogy a csík erőssége nem csak a hcg-től függ, ugyanannál a márkánál is erősebb/halványabb még a kontroll csík is, akkor a hcg csíktól mit várunk?!
Ráadásul az eddigi terhes tüneteim mellé ( hátfájás, enyhe alhasi görcs, puffadás, nagyobb mellbimbók, pityergés) társult még hogy ma éjszaka már ki kellett mennem pisilni és a cicim is elkezdett fájni este és ami rossz hogy a pityergést felváltotta a komoly sírás, amit a párom egy szokásos dolga váltotta ki, ami eddig még csak nem is zavart!
Úgyhogy utolsó, szerintem te is hagyj fel a teszteléssel, nem lesz jobb, próbáld elengedni és örülni hogy összejött, aztán ráérsz csalódott és összetört lenni ha úgy van később is. (Lekopogtam, ne legyen!) De addig csak boldogan hiszen ott van a pocakodban! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!