Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek a tesztjeimet? Ez...

Megnéznétek a tesztjeimet? Ez normális így?

Figyelt kérdés

Alsó teszt a legrégebbi a felsőt pedig ma csináltam. Mintha halványodna? Mit tegyek?

[link]

2019. jan. 17. 10:07
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
80%

Nem akarlak elkeseriteni de én egy hete jártam így, pozitív volt ugyanaz a teszt, aztán ugyanolyan erősségű, 1 nap múlva gyengébben pont mint neked aztán kov nap már negativ. Ez a predictor is ilyen halvanyka volt mint a tied.

Ezután két napra megjott sajnos.

Ha már 5-6 napja pozitív azzal a zöld végű teszttel, a predictornak már majd le kéne ugrani a csikrol :(

De ne legyen igazam.

Itt fentebb van egy predictoros kérdés na az egy valóban erős csík.

2019. jan. 17. 17:06
 32/56 anonim ***** válasza:
51%

Ez már szép pozitív ! Gratulálok ! Szerintem csinálj ugyan ilyen fajta tesztet 2 nap múlva hasonlítsd össze és ha erősebb a csík akkor szerintem nem kémiai!

6 -os voltam

2019. jan. 17. 17:07
 33/56 anonim ***** válasza:

Delutan csinaltad nem elsobol,ugyhogy ez egy nagyon szep pozi

Szerintem fog erosodni csak nyugi

nagyon drukkolok ertetek!!:)

2019. jan. 17. 17:17
 34/56 A kérdező kommentje:

6-os, gratulálok a babához és sok egészséget kívánok nektek!! :) :)

31-es, remélem a következő hónap már szerencsésebb lesz! :)

2 nap múlva akkor tesztelek megint ezzel és feltöltöm azt is. Nehéz 2 nap lesz.. :) köszönöm az eddigi válaszokat!! Leírhatatlanul aranyosak vagytok mindannyian, nem tudom eléggé kifejezni a hálámat!

2019. jan. 17. 17:19
 35/56 A kérdező kommentje:
Bocsánat elrontottam, 21-esnek szerettem volna gratulálni a babócához!
2019. jan. 17. 17:21
 36/56 anonim ***** válasza:
65%
Köszi a lepontozast azért mert nekem ms volt a tapasztalatom... Nem értem, minek a kérdés ha csak egyféle választ lehet írni
2019. jan. 17. 17:26
 37/56 anonim ***** válasza:
41%

Teljesen hulyeseg volt megcsinalni, raadasul Predictort, ami marha erzekeny, leirom miert;

Az elozo tesztjeid us pozitivak, nm ez volt a kerdes, amiert tesztelned kellett volna.

Ezt a tesztet ossze se tudod hasonlitani semmivel, muvel nm reggeli elso vizelet...

Ezt kb kidobhatod az ablakon!

2019. jan. 17. 19:05
 38/56 anonim ***** válasza:
51%
21 es vagyok.Köszönöm szépdn!😊Szerintem ez nagyon jó kis pozi.Erősödött,úgy hogy semmi nincs még veszve!Sok sikert!🤞
2019. jan. 17. 19:21
 39/56 anonim ***** válasza:

21es mihez jepest erosodott?

Meg nem is csinalt predictort a kerdezo, nem ertesz hozza, ne szolj bele!

2019. jan. 17. 19:59
 40/56 anonim ***** válasza:
Én szintén 4 nap késés után délután csináltam tesztet ami kb ugyanilyen erősségű lett. Aztán a másnap reggeli már erősebb lett mint a kontrol csík... Én medi-lab tesztet használtam amit szintén nem nagyon dícsérnek. Megpróbálom megkeresni és felrakni a képet a tesztről amit csináltam. Ja,.azóta már 18 hetes a pocakbaba.☺
2019. jan. 17. 23:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!