Megnéznétek a tesztjeimet? Ez normális így?
Alsó teszt a legrégebbi a felsőt pedig ma csináltam. Mintha halványodna? Mit tegyek?
Nem akarlak elkeseriteni de én egy hete jártam így, pozitív volt ugyanaz a teszt, aztán ugyanolyan erősségű, 1 nap múlva gyengébben pont mint neked aztán kov nap már negativ. Ez a predictor is ilyen halvanyka volt mint a tied.
Ezután két napra megjott sajnos.
Ha már 5-6 napja pozitív azzal a zöld végű teszttel, a predictornak már majd le kéne ugrani a csikrol :(
De ne legyen igazam.
Itt fentebb van egy predictoros kérdés na az egy valóban erős csík.
Ez már szép pozitív ! Gratulálok ! Szerintem csinálj ugyan ilyen fajta tesztet 2 nap múlva hasonlítsd össze és ha erősebb a csík akkor szerintem nem kémiai!
6 -os voltam
Delutan csinaltad nem elsobol,ugyhogy ez egy nagyon szep pozi
Szerintem fog erosodni csak nyugi
nagyon drukkolok ertetek!!:)
6-os, gratulálok a babához és sok egészséget kívánok nektek!! :) :)
31-es, remélem a következő hónap már szerencsésebb lesz! :)
2 nap múlva akkor tesztelek megint ezzel és feltöltöm azt is. Nehéz 2 nap lesz.. :) köszönöm az eddigi válaszokat!! Leírhatatlanul aranyosak vagytok mindannyian, nem tudom eléggé kifejezni a hálámat!
Teljesen hulyeseg volt megcsinalni, raadasul Predictort, ami marha erzekeny, leirom miert;
Az elozo tesztjeid us pozitivak, nm ez volt a kerdes, amiert tesztelned kellett volna.
Ezt a tesztet ossze se tudod hasonlitani semmivel, muvel nm reggeli elso vizelet...
Ezt kb kidobhatod az ablakon!
21es mihez jepest erosodott?
Meg nem is csinalt predictort a kerdezo, nem ertesz hozza, ne szolj bele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!