Furak a ciklusaim? Vagy ez meg normalis? Van hogy elobb jon, van hogy egy ket napot csuszik. Megneznetek? (kepek lennt) Illetve Ha megjott ettol meg lehetek igy is terhes?
neha szokott kesni 1-2 napot,maximum 3-at de az nagyon ritka.
Most is egy napot csuszott,mert 26-ra irta a naptaram,es 28lett belole. Ketszer szeretkeztunk vedekezes nelkul a ferjemmel,es mind a ketszer belemelvezett. Ettol hogy megjott meg lehet terhesseg??
Koszi
Ha megjott nem hiszem h terhes vagy.
Van akinek rendszertelen a ciklusa de van peteerese van akinek rendszeres de nincs , ez persze mas hormongondra is utalhat -nem utalhat.
Nálam ugy volt mint nálad. Kiderult h nincs is rendszeresen peteérésem. Clostilbegittel estem most elvileg a 2.kúrában terhes
Szerdán kiderül.:) menj el orvoshoz
Tehat akkor nem lehet terhesseg?
Normalis.mint szokott,boseges,es nagyon voros.
Nem tudom hogy miert ilyenek a menstruacioim,fura.
Leheg tenyleg nincs mindig peteeresem.
Nem esek teherbe amugy mar eleg regota.
Egy jo ideig csak megszakitast hasznaltunk a parommal,majd nem is vedekeztunk,rendszeresen belem elvezett,es semmi.
Rendszertelen ciklussal nehéz teherbe esni. Ha babát szeretnél, ezzel orvoshoz kell menni.
Ha megjött, nem vagy terhes. (Ha mégis az lennél, a vérzés nagyon rosszat jelentene.)
Komolyan gondoltad, hogy kétszeri szextől terhes leszel? :)
Igen, tudom, van, akinek egyszeritől is sikerül, de azért rendszertelen ciklussal, két alkalotól én a helyedben nem várnék csodát.
Még akkor is csak 20-25% az esély a terhességre, ha mindkét fél egészséges és éppen peteérés van, ehhez képest a te ciklusod összevissza van (tehát lehet valami gond) és kis se számolható, volt-e peteérés éppen.
Hat az elmult hetben csak ket alkalom volt. Sokat dolgozunk mindig doglunk,faradtak vagyunk meg ahhoz is. 12orazunk,pluszba en a hetbol 5napot meg este is dolgozom 2-3ora takaritas.
Mult honapban is volt vedekezes nelkuli szeretkezes,akkoris belemment,meg ahogy irtam egy jo ideig nem is vedekeztunk ezelott,meg most se igazan. Hat en nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!