Keresztreakció? Megnéznétek a képet? Most ovulációm lehet vagy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Ne kérdezzétek mikor kellene megjönnie mert nem tudom, elég rendszertelen. Azért csináltam tesztet, mert a melleim fájnak, mintha izomlázasak lennének. Alul középen fáj a hasam, a méhemnél, és be is van keményedve. Időnként szúrkál a petefészkemnél is, ezért most nem tudom eldönteni mi lehet.
Volt már valaki hasonló helyzetben?
2014. máj. 27. 22:00
1/20 A kérdező kommentje:
A felső LH, az alsó HCG teszt.
2014. máj. 27. 22:02
2/20 anonim válasza:
Hát nem a legjobb kép, de halványan mintha látnék valamit a hcg-n is. Te élőben látsz azon csíkot? Ha igen, esélyes a terhesség, de azért a következő napokban csinálj újat, hogy erősödik-e.
3/20 A kérdező kommentje:
Sajnos csak ilyen homályos képet csinál a telefonom. Persze hogy élőben is látszik a csík, azért tettem fel a kérdést is. A terhességi teszten azért halványabb a csík mint az ovulációs teszten.
2014. máj. 27. 22:24
4/20 anonim válasza:
Negatív az lh meg a terhességi is.
5/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2014. máj. 27. 22:41
6/20 anonim válasza:
A felső pozitív. Vagy én látom rosszul? Az alsón nem látok semmit. De számomra a felső egyértelmű.
7/20 anonim válasza:
Megnéztem 3x, ránagyítottam és anno nekem sem volt ennél erősebb pozitív. :)
8/20 anonim válasza:
pozi az also is.de miért csináltál lh-t?
9/20 A kérdező kommentje:
Mert halvány csík jött ki, így kíváncsi voltam milyen lesz az ovulációs teszt. Hallottam már olyanról, hogy keresztreakció lehet a teszteken, ezért használják jóstesztnek az ovulációs tesztet. Március végén volt utoljára rendes menstruációm, ezért sem tudom hol tartok a ciklusban, bár nálam ez elég fura kifejezés.
2014. máj. 27. 23:12
10/20 anonim válasza:
Nem azért, hogy okoskodjak, de a rendszertelen ciklusoddal próbáltak már valamit kezdeni? Mert teherbeséshez azért jó, ha az renbben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!