Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Keresztreakció? Megnéznétek a...

Keresztreakció? Megnéznétek a képet? Most ovulációm lehet vagy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Ne kérdezzétek mikor kellene megjönnie mert nem tudom, elég rendszertelen. Azért csináltam tesztet, mert a melleim fájnak, mintha izomlázasak lennének. Alul középen fáj a hasam, a méhemnél, és be is van keményedve. Időnként szúrkál a petefészkemnél is, ezért most nem tudom eldönteni mi lehet.

Volt már valaki hasonló helyzetben?

[link]

2014. máj. 27. 22:00
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Halvány, de egyértelműen pozitív a HCG teszt.
2014. máj. 27. 23:59
 12/20 A kérdező kommentje:

Itt a reggeli tesztem, kicsit jobb képet tudtam csinálni a férjem telefonjával, a csíkok pirosas színűek nem feketék mint a képen. :D

A rendszertelenség miatt voltam már orvosnál, de nem jártunk a dolgok végére.

Jó lenne ha baba lenne, de nem élem még bele magam!

Köszönöm a válaszokat!

[link]

2014. máj. 28. 06:16
 13/20 anonim ***** válasza:

Szia! Én még nem írtam a kérdésedhez eddig,most bukkantam rá :)

Ez az utolsó teszt amit belinkeltél,nagyon érdekes...meddig volt a vizeletben? Mert olyan mintha vagy egy kicsit elázott volna ,vastagabbnak tűnik a 2. mint kellene,vagy tényleg pozitív lesz...mindenesetre szurkolok,hogy a második :)

Szerintem csinálj meg még egyet! Biztos ami biztos...nehogy tényleg hibás legyen.

2014. máj. 28. 08:43
 14/20 A kérdező kommentje:
10 másodpercig mártottam. Nem tudom mit látsz a képen, de a két csík egyforma vastag.
2014. máj. 28. 09:19
 15/20 anonim ***** válasza:
Előző voltam...hát elnézést,de telefonról vagyok,valószínű nem adja vissza rendesen. Mint írtam látom a csíkot,tehát feltehetőleg pozitív,de ezt biztosra úgyis Te fogod látni,élőben.
2014. máj. 28. 09:36
 16/20 anonim ***** válasza:
50%
Eddig én sem írtam, most találtam rá a kérdésedre. A ma reggeli képen én látok halvány, de egyértelmű csíkot. :)) Gratulálok!
2014. máj. 28. 10:01
 17/20 anonim ***** válasza:
50%
Pozinak néz ki a dolog :) Pár nap múlva csinálj másikat :) GRAT!
2014. máj. 28. 10:11
 18/20 anonim ***** válasza:
50%
Ott van, ott van!!!! :-)
2014. máj. 28. 10:11
 19/20 A kérdező kommentje:
Kedves 15-s! Nehogy elnézést kérj! Nem úgy szántam a kommentem! Köszönöm neked és a többiek válaszát! Mindegyik hasznos és mindenki zöld kezet kapott! :D
2014. máj. 28. 10:17
 20/20 anonim ***** válasza:

Szia,

én válaszoltam először. Ezen már egyértelműen ott a csík :)Gratulálok, vigyázz magatokra, pihenj sokat :)

2014. máj. 28. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!