Keresztreakció? Megnéznétek a képet? Most ovulációm lehet vagy terhes vagyok?
Ne kérdezzétek mikor kellene megjönnie mert nem tudom, elég rendszertelen. Azért csináltam tesztet, mert a melleim fájnak, mintha izomlázasak lennének. Alul középen fáj a hasam, a méhemnél, és be is van keményedve. Időnként szúrkál a petefészkemnél is, ezért most nem tudom eldönteni mi lehet.
Volt már valaki hasonló helyzetben?
Itt a reggeli tesztem, kicsit jobb képet tudtam csinálni a férjem telefonjával, a csíkok pirosas színűek nem feketék mint a képen. :D
A rendszertelenség miatt voltam már orvosnál, de nem jártunk a dolgok végére.
Jó lenne ha baba lenne, de nem élem még bele magam!
Köszönöm a válaszokat!
Szia! Én még nem írtam a kérdésedhez eddig,most bukkantam rá :)
Ez az utolsó teszt amit belinkeltél,nagyon érdekes...meddig volt a vizeletben? Mert olyan mintha vagy egy kicsit elázott volna ,vastagabbnak tűnik a 2. mint kellene,vagy tényleg pozitív lesz...mindenesetre szurkolok,hogy a második :)
Szerintem csinálj meg még egyet! Biztos ami biztos...nehogy tényleg hibás legyen.
Szia,
én válaszoltam először. Ezen már egyértelműen ott a csík :)Gratulálok, vigyázz magatokra, pihenj sokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!