Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi az esélye, hogy terhes...

Mennyi az esélye, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

A barátommal megszakításos módszerrel szoktunk szeretkezni. Tudom hogy nem biztonságos, de az óvszer miatt valamiért mindig viszketek.

Nemrég voltam nőgyógyásznál feliratni fogamzásgátló tablettát, és ő nagyon sok cisztát talált a petefészkemben. Amúgy is rendszertelen a vérzésem, de már lassan 2 hetet fog késni. Addig meg ugye nem tudom szedni a fogamzásgátlót.

Megszakításos + cisztákkal kevés az esélye hogy terhes vagyok ugye? Nagyon parázok hogy emiatt nem akar megjönni. Pedig tudom hogy a stressz miatt is késhet, de szinte már remegek ha csak rágondolok hogy mi van ha mégis becsúszott egy baba..

2014. máj. 27. 09:15
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Igazábol nem védekeztek, szóval lehet baba. De nem értem az ilyen nőket, szerintem inkább viszkedj egy kicsit a gumitól, minthogy abortuszra mászkálj. Amugy meg vegyél tesztet, ezekre a helyzetekre találták fel
2014. máj. 27. 09:21
 2/4 anonim ***** válasza:
57%

Kizártnak tartom, hogy terhes legyél. Viszont ezekkel a cisztákkal majd előbb-utóbb kellene kezdeni vmit. Nem értek hozzá, jót fog tenni a fogamzásgátló?

persze gátolja a fogamzást, ami jó... :)

2014. máj. 27. 10:18
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha tényleg mindig időben megszakítja a párod az aktust, akkor nem leszel terhes. Azok esnek így teherbe, akiknek a párjuk nem gyakorlott az ilyen típusú "védekezésben". Ha esetleg nagyon sok előváladéka van a párodnak, még előfordulhat, mert olvastam már hasonlót.

Mi 11 éve megszakítással védekezünk, de mindig csak akkor estem teherbe, ha direkt akartuk és akkor sem rögtön az első próbánál.

2014. máj. 27. 11:02
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Igen, alaposan megvizsgált az orvos és direkt olyan fogamzásgátlót írt fel ami nekem megfelelő, (mert vannak pl. pattanás gondjaim is, a hajam is hullik, és ezekre pont jó) és a ciszták is felszívódnak tőle.

És hát igen, eddig nekünk se volt baj, mindig megjött, csak most kicsit azért elkezdtem félni, mert pont most nem akar megjönni mikor már védekezhetnénk biztonságosan. De remélem igazatok van. :) És köszi mégegyszer!

2014. máj. 27. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!