Megnéznétek a tesztjeimet? Ez normális így?
Alsó teszt a legrégebbi a felsőt pedig ma csináltam. Mintha halványodna? Mit tegyek?
Igen, késik, 4 napja kb.
Olyan feszült vagyok már hogy lehet estefelé megcsinálom a Predictort, vagy szerintetek hülyeség? Már dél óta tartogatom magam. :D
nyugodtan megcsinálhatod!! :)
majd fotozd le es kuldd el itt
21-es sajnálom hogy nem jött össze akkor! Erre a hónapra mi a kilátás? Próbálkoztok azért? Még azt megkérdezhetem, hogy voltak-e terhességre utaló jeleid?
Mindenkép felrakom az eredményt! Már nem nagyon bírom tartogatni az a baj, pedig direkt alig ittam.
Én 3 nap késés után, sok folyadék után délután is erős pozitívat teszteltem, még a 25-össel is.
Drukkolok nagyon!
Na megcsináltam.. leugrani nem akar.. azért határozott. Az a baj hogy nem tudom mikor kellett volna pontosan megjönnie. Az előző fél évben volt 27 és 32 napos ciklusom is.. na de ez mindegy most.
Ti mit mondtok erre a tesztre? Aggódhatok még gondolom.. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!