Hogyan mondjam el? Terhes vagyok
Olyan ötleteket várok ami kicsit különlegesebb esetleg poénos/ meghitt a bejelentéshez leginkább az apukának majd a család többi tagjának.
Jelenleg anyukám tudja, neki egyből mondtam mert a kapcsolatunk olyan mint két barát!:)
Én nem vagyok híve ennek a "találjunk fel vacsoraként egy pozitív tesztet" vagy "rakjunk a elé egy kiscipőt" esetleg "írjunk levelet neki a baba helyében". Szerintem ezek elcsépelt, nyálas dolgok.
Amit egyszer olvastam, és tetszik, az az hogy kimosok a többi ruhával egy kisruhát, és mondom neki, teregessen már ki.
Hát, eleve mondjuk a párodnak kellett volna először elmondani, mégis csak ő lesz apa... Aztán mindenki másnak.
Nem ismerjük apukát, így nehéz megmondani, hogy inkább a poénos vagy inkább a meghitt bejelentésnek örülne.
Nekem pl.nem okozott akkora gondot a saját páromnak való bejelentés, hogy vadidegenektől várjak ötletet hozzá.
Nekem a feleségem, mikor megbeszéltük, hogy másnap reggel tesztel, úgy zümmögött reggel, mint egy szúnyog :) Azonnal megtudtam, ennél nagyobb boldogság nincs.
Ha napokkal később talált volna ki valami ilyen felesleges baromságot, nem mutattam volna ki, de mélyen nagyon csalódtam volna. Főleg, ha azt is megtudom, hogy anyukával tök jó "baráti" a kapcsolat, ahogy fogalmaztál, velem pedig nem... Hát csak találkoztatok a napokban, nem?
Na mindegy, én azt javaslom, hogy neki minél előbb mondd el, nem kell kitalálni semmit. Majd ha a családnak így akarjátok megmondani kitaláltok valamit, bár erre sincs ötletem, tök fölösleges. Egy ekkora hírt, ekkora örömöt ilyen hülyeségekkel csak elbagatelizálni lehet szerintem.
"Drágám gyerekünk lesz" :) Kb így.
Soha ne értettem miért kell ezt túlpörögni. Ha nem véletlen terhesség akkor pláne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!