Hogy mondjam el, hogy terhes vagyok?
Mindenképp valami nagyobb meglepetést szeretnék szervezni! A páromnak és a szülőknek is! Ti hogy csináltátok? Minden érdekel, kérlek írjatok ötleteket.
Nagyon köszönöm!
Esetleg egy éttermi ebéd vagy vacsora?
Mi a férjemmel együtt teszteltünk, így ő azonnal tudta. Még a menzeszemet is jobban követte, mint én.:) A szüleimet elhívtuk hozzánk Bp-re, és itt elmondtuk nekik, elmentünk ebédelni (de amúgy is mentünk volna).
A férjem családja előtt titkolni akartuk, mert a vetélésem nagyon megviselte a férjem idős édesanyját, de aztán lebuktunk,mert egyszer a 9. héten sokáig maradtunk náluk és a férjemnek adnia kellett az oltásomat.:) És akkor kiböktük.:)
Köszönöm az eddigi ötleteket. Szuperek! :)
Azt érzem, hogy közeleg a leánykérés...és lehet ezzel kötném egybe. Becsomagolok valami babásat és várok, amíg eljön a pillanat.És lehet, hogy készítek egy videót a csomagolásról. Köszönöm az ötletet! ;)
A pasidnak nem fog feltűnni,hogy nincs 5-7nap szünet a szexben??
Mi ez a "azt hiszem közeleg a lánykérés"??
Nehogy téged érjen nagyobb meglepetés!
Én személy szerint már nagyon régen elterveztem, hogy veszek egy kindertojást, szépen kibontom, a perforáció mentén szétszedem, és beleteszem a tesztcsíkot, majd összeillesztem a két fél tojást (melegítve a széleit), és becsomagolom. És kész is!
Kinder meglepetééés! (szó szerint) :))
jajj de szuper ötlet!! Köszönöm!!!
de lehet, hogy én nem a teszt csíkot teszem bele, hanem valami babásat...
...és mi lenne ha csinálnék egy "összerakós leírás" szerűt, ami szokott lenni a játékokhoz...
és felvezetve interaktívan tudná meg, hogy miről is van szó. Csak hogy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!