Hogy mondjam el anyáéknak, hogy terhes vagyok?
Hat akkor sajnos semmi jo nem szuletik ebbol.
Sajnallak, oszinten! Remelem nem tortenik semmi ami befolyasolja a tovabbi eleted!
"Szia anyu! Képzeld, megkötött a gipsz."
vagy:
"Hallod anyu! Bohóc van a fiókban."
Szerintem valahogy így.
Anyu, elraktad a baba holmimat?
Mert szükség lesz rá.
15 éves vagyok és egyértelműen nem szeretném megtartani
Szexelni ráértél volna 1 év múlva is...Nem korai?! Dehogynem.
Nem nagyon lehet erre mást mondani.. Szépen eléjük állsz, amikor alkalmasnak látod a pillanatot. Persze ne halogasd, de azért ne épp egy hatalmas családi balhé után állj eléjük ezzel.
Megmondod, hogy lefeküdtetek, óvszerrel védekeztetek, úgy gondoltátok, hogy megfelelően, de valamiért mégis terhes lettél. Nem szeretnéd megtartani a babát (ezzel valószínű a szüleid is egyetértenek majd), aztán elviseled a fejmosást, amit kapsz.
Nem nagyon lehet ezzel finomkodni. Kitartás!
Minél előbb ess túl rajta, mert hosszadalmas a papírmunka is. Ha kiszaladsz az időből még rosszabb lesz. Nincsenek heteid gondolkodni!!! Tépd le, mint a ragtapaszt, nyögd ki és menjetek orvoshoz! Már holnap!
A gumi sem 100%, mindig benne van az esély, hogy nem véd megfelelően. Főleg, ha rutintalan kezek használják.
Ezt olvasd át: [link]
Ezt pedig gondoljátok át: [link]
De első az, hogy mentek az orvoshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!