Nők, akik átestetek már sajnos egy abortuszon, ami komplikációmentes volt! Könnyen teherbe estetek később?
Sajnos nekem is volt ab-om, mert fejlődési rendellenességet találtak annak idején (teszem hozzá, nem most volt, hanem tavaly!). Ebben az évben terveznénk a babát.
Soha nem szedtem fogamzásgátlót, hála Istennek "tökéletes a méhem" ahogy a doki fogalmazott, nem voltam lázas az ab. után, csak fájdalommentes tisztulási vérezgetésem volt utána. A ciklusom 28 - 29 napos, rendszeres.
Ezek alapján nem befolyásolja a korábbi ab a teherbeesést? (Az előző is tervezett volt, és azonnal, első próbálkozásnál összejött, csak hát a rendellenesség sajnos...)
Mi a tapasztalat?
Nem, ezt az előző kommentemhez füztem csak hozzá: tavaly volt egy ab-om fejlődési rendellenesség miatt, amikor legelső próbálkozásnál teherbe is estem. Na erre írtam, hogy túl szép lett volna, hogy elsőre is összejött, plusz problémamentes is. Szóval nem feltétlenül készpénz az, hogyha elsőre összejön, akkor már minden rendben van, erre írtam, hiszen ugyanez történt velem is.
Azóta nem próbálkoztunk, majd nyáron :) remélem, hamar újra jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!