Kisangyalka123 kérdése:
5évig volt spirálom. Már 4hónapja, hogy levetettem mert babát szeretnénk. (6 éves kislanyomvan . Tesót szeretnénk) A spirált csak műtéti úton tudtak eltávolítani. Sajnos nem sikerült még teherbe esnem. Lehet aggodni?
Figyelt kérdés
2018. nov. 26. 22:00
1/18 anonim válasza:
Nem. Van akinek 7-8hónap vagy több mint egy év...
2/18 A kérdező kommentje:
Remelem nem kell olyan sokat varnom 😯
2018. nov. 26. 22:15
3/18 anonim válasza:
2 év sikertelen próbálkozás utan érdemes orvoshoz menni. Addig normális ha nem jon.
4/18 anonim válasza:
1 év sikertelen próbálkozás után érdemes elmenni.
Azért a 2 év nagyon sok, utolsó, átlagban 4-6 hónap amíg sikerül a teherbeesés.
5/18 anonim válasza:
Akkor nálunk ezt is másképp csinaljak. Angliában itt 2 evet mondtak nekünk.
6/18 anonim válasza:
Jó lett volna megemlíteni, hogy Angliáról van szó. Amint látod itt rögtön pontoznak lefele, holott nem volt értelmetlen válasz, csak pontatlan(mármint MO miatt)
7/18 A kérdező kommentje:
3-án kellene megjonnie .. remelem nem fog.. 😊😊
2018. nov. 27. 13:01
8/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2018. nov. 27. 13:02
9/18 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Nekem is 5 évig volt spirálom, utána másfél évig fogamzásgátlót szedtem. Ez az első próbálkozós hónapunk, másodikára nem várom.
Van kedved együtt izgulni?
Kérdésedre válaszolva, én megvárnám a tavaszt, és ha addig semmi, csak elmennék nőgyógyászhoz.
10/18 A kérdező kommentje:
Tűkön ülve várakozom... Ha 1 évig nem sikerül mindenféleképpen dokihoz fordulok...Mondjuk az első gyerek elsőre sikerült ... azért is vagyok egy picit elszomorodva azt hittem,hogy olyen könnyen fog menni 😕
de hát addig izguljunk együtt :)
2018. nov. 27. 15:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!