Kisangyalka123 kérdése:
5évig volt spirálom. Már 4hónapja, hogy levetettem mert babát szeretnénk. (6 éves kislanyomvan . Tesót szeretnénk) A spirált csak műtéti úton tudtak eltávolítani. Sajnos nem sikerült még teherbe esnem. Lehet aggodni?
Figyelt kérdés
2018. nov. 26. 22:00
11/18 anonim válasza:
Előző vagyok.
Nálunk is mindkettő elsőre sikerült. Meg kellene próbálnunk nem nagyon rápörögni, bár nem könnyű.
12/18 anonim válasza:
Szerintem 2 évet ne várjál. Egy év után érdemes orvoshoz fordulni, de, ne kerüljön rá sor. És az átlag tényleg inkább 4-6 hónap. Nekem a nőgyógyászom mondta, hogy a terhességek 85%-a bekövetkezik fél éven belül. Nos, én például nem hozom ezt az átlagot, mert túl vagyok a 6. eredménytelen cikluson is.
13/18 A kérdező kommentje:
1 napja kesik ... lehet tesztet csinalni?? 😊😊
2018. dec. 4. 11:30
14/18 anonim válasza:
Mar a Mensi nem várt napján csinalhatsz, hajrá:)
15/18 A kérdező kommentje:
ma teszteltem...pozitiv lett .. de nagyon halvanyan.. azert 3 nap mulva ujra tesztelek 😊😊😊😊
2018. dec. 7. 10:08
17/18 A kérdező kommentje:
Sajnos a tobbi teszt negativ lett..
De meg mindeg nem jott meg
2018. dec. 11. 21:05
18/18 anonim válasza:
Varj meg 1-2 napot, lehet hogy később fogant :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!