Ez mi lehet? A dokim szerint szerdán volt peteérésem a bal oldali p. Fészkemben, a jobboldaliban pedig van egy beékelődött cisztám amit két hét múlva akarnak laparoszkópiával eltávolítani.
Figyelt kérdés
Együtt voltunk a férjemmel 3.-án és most a bal oldalon napok óta érzek valamit, szurkákat kisebb fájdalmat. (ugyanakkor a jobb oldalon is érzem a fájdalmat néha a ciszta miatt)A kérdésem a következő: Összejöhet-e a baba annak ellenére, hogy a jobb oldalon ciszta van? A peteérés egyébként lezajlott a baloldalon a doki látta ma uh-n. A mensimnek jövő hét végén (nem) kellene megjönnie. Ha teherbe esnék akkor is műteni kellene, vagy akkor nem? Volt már valaki hasonlóképpen?2009. márc. 6. 20:24
1/6 anonim válasza:
Szia.
Nekem nincsen cisztám és nem is volt de azt tudom hogy simán babás lehetsz a ciszta nem kizáró ok a keresőben vissza tudod keresni sokan lettek babásak cisztával, csak nehezíti a teherbeesést , és szerintem de ez szigorúan az én véleményem hogy ha babás lettél akkor nem műtenek meg.
Sok sikert.
2/6 anonim válasza:
Szia!Nekem is volt cisztám de kifakadt!És ráadásul nekem is a jobboldali petefészkemen!Tehát nem műtöttek!Lehetséges hogy neked is kifakad majd.Én úgy hallottam hogy ettől még teherbe lehet esni csak nehezebben.Szerintem ha kiderülne hogy terhes vagy akkor nem műtenének meg.
3/6 anonim válasza:
Szia! Nekem már 2x is volt cisztám, mindig magától elmúlt, fel sem merült, h műteni kell. Nem értem, téged miért akarnak egyből a kés alá fektetni..
4/6 A kérdező kommentje:
Hát azért ez nem igazán így van, hogy egyből kés alá akarnak fektetni.... Alapos vizsgálatok után döntött így a doki, mivel babát szeretnénk. Azt mondta kb. 5% az esély rá, hogy a következő mensim alkalmával esetleg felszívódik(olyan az állaga), és ahogy érzem egy ideje már ott lehet, csak nem tudtam hogy ez ennek a tünete. Jó annak akinek magától hipp-hopp felszívódik, sajnos nekem nem.
2009. márc. 7. 18:25
5/6 anonim válasza:
Előző vagyok. Azért én is idegeskedtem ám rendesen, mert a doki felvetette az endometriózis lehetőségét a ciszta kapcsán, de szerencsére mivel felszívódott, ezt kizárták :) Mielőbbi gyógyulást kívánok!
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi :) Még két hét a műtétig, azért reménykedek hátha mégis valami csoda folytán addig felszívódik. Nagyon nem szeretném ezt a műtétet.
2009. márc. 8. 20:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!