Akit laparoszkópiával műtöttek annak utána sikerült rögtön a baba vagy nem segített a laparoszkópia sem? A műtét után mennyi ideig nem lehet szeretkezni?
Nekem mostanában lesz ilyen műtétem egy - két héten belül és már nagyon szeretnénk babát csakhogy kiderült hogy a petevezetékeim el vannak záródva.
Sikerülhet a műtét után természetes úton a baba vagy mindenképp az inszem vagy a lombik jön???
Köszi a válaszokat előre is.
Nekem utána inszeminációval (másodikra)sikerült a baba.De nálam más is volt az ,hogy a méhnyaknyákom megölte a spermákat.
De szerintem van esély amennyiben minden más rendben van.
Én is szeretnék még egy babát,és nekem azt mondta a dokim,hogy elvileg van esélyem a spontán terhességre.
Ha jól emlékszem 1-2 hétig van csak a tilalom!
Köszönöm szépen a válaszokat , de remélem nekünk simán összejön majd mert minden más eredményünk jó, ezért bízakodom benne, de ha mégsem akkor megyünk inszemre...
Még egyszer köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!