Laparaszkópiás műtét után kinek mikor jött össze a baba?
Figyelt kérdés
Az időre lennék kíváncsi(kb.)2011. márc. 20. 18:04
2/14 A kérdező kommentje:
Cysta miatt műtöttek.
2011. márc. 20. 18:21
3/14 anonim válasza:
Nekem drillingem volt pcos miatt, műtét után az első alkalommal összejött a baba:) (4 hetet kellett várnunk műtét után)
4/14 anonim válasza:
A barátnőmnek meg sem jött ,egyből sikerült.
Én a műtéttől számított öt hónapra még mindig sikertelenségről tudok beszámolni.
5/14 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Nagyon sajnálom. Mi is 1 éve próbálkozunk és ebben van az utolsó reményem.
2011. márc. 21. 18:37
6/14 anonim válasza:
Szurkolok nektek ,hogy mi hamarabb sikerüljön! Azért én még mindig bízom a sikerben. Nekem elzáródásom volt,de sikerült megnyitniuk. "utolsó"
7/14 anonim válasza:
Szia! Nekem is volt cisztám,2009. októberében csinálták a laparoszkópiát. Egyszer jött meg műtét után, és novemberben már teherbe is estem!!! Most 7 hónapos a kisfiam! Szorítok,hogy neked is siker legyen a vége! De a tapasztalatok azt mutatják,hogy lapar után igen hamar teherbe lehet esni! :)
8/14 anonim válasza:
nekem hónapra rá, de kolleganőmnek a műtétet követő hónapban. Barátnőmnek 3 hónap műlva lett + a teszt, szóval valóban sokat javít az esélyen. Sok sikert neked is!!!
9/14 anonim válasza:
bocs a 7-es kimaradt az előző hozzászólásomból :)
10/14 anonim válasza:
Elosszor polipot vettek ki lapar. aztan petevezetekek atfujatasa es vegul 4 ev utan lett csak lombikkal babank, es most varjuk a masikat, 1 evvel a szules utan lettem terhes spontan. Nehez megmondani hatassal lehet e a fogantatasra a laparoszkopia de mondtak, hogy hamarabb eshet valaki teherbe utanna, aztan igaz-e?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!