Nők, akik átestetek már sajnos egy abortuszon, ami komplikációmentes volt! Könnyen teherbe estetek később?
Sajnos nekem is volt ab-om, mert fejlődési rendellenességet találtak annak idején (teszem hozzá, nem most volt, hanem tavaly!). Ebben az évben terveznénk a babát.
Soha nem szedtem fogamzásgátlót, hála Istennek "tökéletes a méhem" ahogy a doki fogalmazott, nem voltam lázas az ab. után, csak fájdalommentes tisztulási vérezgetésem volt utána. A ciklusom 28 - 29 napos, rendszeres.
Ezek alapján nem befolyásolja a korábbi ab a teherbeesést? (Az előző is tervezett volt, és azonnal, első próbálkozásnál összejött, csak hát a rendellenesség sajnos...)
Mi a tapasztalat?
A húgomnak volt egy, azóta se sikerül neki újra a gyerek.
Ismerek egy lanyt aki 19eves volt már abortusza, és most varja a másik gyereket. Anyamnak 3abortusza volt, azután lett meg két gyereke. Nekem egy sincs, egy abortusz om se volt, fogamzásgátlót sose szedtem
#3 köszönöm a választ neked is! :)
Én anyukámnak is 3 abortusza volt, és lettem én és a húgom végül :) Nagyimnak 5 is volt, két gyereke lett utána végül... Őszintén remélem, örököltem ezt a termékeny genetikát :D
Kedves 6-os a Te sikerednek, örömödnek is őszintén örülök és gratulálok a 3 kis csodához! :) Adja az ég, hogy velem is így legyen amikor újra belevágunk! :)
De eddig biztató, hogy a doki szerint nincs gond, és látom, hogy másoknak is sikerült :)
2 eve volt abortuszom, most meg csak negyedik honapja,hogy probalkozunk eddig meg nem sikerult
bar ez meg nem veszes, 1 even belul meg normalis elmeletileg.
8 és 9-es Nagyon nagyon sok sikert kívánok nektek, össze fog jönni!!!! :)
Utolsó: a négy hónap az még semmi :) Barátnőmnek pont 4 hónap után jött össze, nulla egészségügyi problémája van. Egyszerűen csak így alakult. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!