Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek? Van esélye?

Szerintetek? Van esélye?

Figyelt kérdés

[link]

Szombatra nem várom, facelle teszt. Van itthon még egy predictor azzal várok holnaputánig. De nem bírtam ki. Ez ugye nem száradási csík? Élő én is színes, de már egyszerűen nem merek hinni.

2019. jan. 10. 10:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Akkor van rá esély. Mostmar tapasztalat 2-3 naponta tesztelj, és akkor látni fogod hogy erosodik vagy sem. Nekem a facelle mondom jobban bevallt, viszont a predictort teszem el emlékbe
2019. jan. 10. 11:03
 12/17 A kérdező kommentje:
Nekem eloben talán egy ici picit erősebb mint neked a képen, de gondolom azért mert neked sem így adja vissza. Köszönöm a biztatást! Szombaton tesztelek predictorral, ha az pozitív lesz akkor kezdek csak el oromkodni. :) Neked pedig gratulálok! :)
2019. jan. 10. 11:06
 13/17 anonim ***** válasza:

Én látom, mit kell látni de csak türelemre tudlak inteni én is. Én is csináltam tesztet hétfőn ( nem ezt a facellet mert ezt utálom) de szinte alig alig sejthető rajta vonal...lefotózva még annál is kevésbé látszik.

Ma már csütörtök van, az a fajta teszt amit először csináltam még mindig ugyanolyan. A predictoron meg egyértelműen látszik a csík.

Holnapra nem várom, de valószínűleg később volt az ovulációm, mint számoltam, ezért ilyen gyenge a teszt.

2019. jan. 10. 11:07
 14/17 anonim ***** válasza:
ha szombatra nem várod, én már holnap reggel megcsinálnám a predictort.
2019. jan. 10. 11:07
 15/17 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

ezekre töltsd fel, lehet nem nagyítják fel annyira ezáltal nem lesz pixeles elmosódott a végeredmény

2019. jan. 10. 11:32
 16/17 A kérdező kommentje:
Ha ez a facelle valóban egy halvány pozi akkor holnap a predictor már mutatná?
2019. jan. 10. 19:44
 17/17 anonim ***** válasza:
Elméletileg igen, gyakorlatilag nekem a facelle hamarabb volt egy értelműbb
2019. jan. 10. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!