Szerintetek? Van esélye?
Szombatra nem várom, facelle teszt. Van itthon még egy predictor azzal várok holnaputánig. De nem bírtam ki. Ez ugye nem száradási csík? Élő én is színes, de már egyszerűen nem merek hinni.
Akkor miért tetted fel de őszintén?
Nem tudom felfogni, hogy miért nem lehet megvárni a menzesz napját, és ha nem jön meg, akkor tesztelni legelőször. Semmi értelme nagyítgatni, meg a fény felé forgatni, szétszedni a pisis tesztet. Szerintem.
Szia ! Látom amire gondolsz ! Sokszor élőben teljesen Más a teszt mint képen nyilván ezt te tudod hisz te látod élőben!
Én azt mondom hogy a hétvégén tesztelj meg egyet ha nem jön meg erre viszont én meg nem mondanám azt hogy pozitív, ha mégis az akkor szombat-vasárnap már egyértelműnek kell lennie meg ha halvany is !
Drukkolok !
Szia. Én is 5 napja tesztelek , most jöttem rá hogy nehéz azt fotózni amit látsz.!!! Ezt így képről én is negatívnak mondom de ez az én kérdésem
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..
Én is facellevel teszteltem van kép irtó halvány pozitív tesztről, és a válaszolók is küldtek olyan teszteket ami nagyon halvány volt de ott volt. Talán úgy h te látod rendesen a tesztet jobban össze tudod hasonítani . Remélem segítettem, drukkolok!
Egyébként nekem a facelle hamarabb volt egy értelműbb pozi mint a predictor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!