Mennyi az esélye annak, hogy az elővaladéktól teherbe essek?
Tudom sok ilyen kérdés van már itt..
Barátommal gumival szoktunk együtt lenni mindig, de most az első aktusnál olyan 1 percig gumi nélkül csináltuk, aztán persze gumival már.
Igy teherbe lehet esni? Örülnenk mindketten a babának de meg viszont várni szeretnénk valamennyit:)
Van egy kedves barátnőm, aki annak idején mikor teherbe esett csak annyit mondott, hogy "nem volt túl sok matematikai esély rá". Most másfél éves a kisfia és mikor rákérdeztem, hogy anno mire gondolt akkor elvörösödött és csak annyit mondott, hogy "kb 17 másodperc".
Amúgy rohadt cuki a kisfia.
Nekem is áprilisban szült egy ismerősöm. Megszakítással védekeztek, 6 év után egyszer csak nem jött meg neki...
Én sosem estem még megszakítással teherbe. Ez nem azt jelenti, hogy más se. :D
"De mink nem megszakitasosan csinaltuk, csak kb 1 percig gumi nelkül aztan már gumival :)"
Így vagyok 14 hetes terhes 😂 Igaz,hogy csakis azért engedtük meg magunknak az ilyen laza "védekezést", mert nem gond,hogy jön a baba. Míg egyáltalán nem akartunk gyereket,gyógyszert szedtem.
Nem mindegy mennyi az esélye, ha pont bejön?
Az a gyerek megérdemelné, hogy 2 felkészült szülő várja!!!! Ez oroszrulett más életével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!